Landgoed de SalenteinLandgoed de Salentein
Back Back Locaties

Landgoed de Salentein

 • Putterstraatweg 7 - 9
  3862 RA Nijkerk

  Tel: 033 245 4114

 • Logo Landgoed de Salentein

In het kort

 • Direct aan de A28 in het midden van het land
 • We schenken wijn uit eigen bodega
 • We serveren vlees van eigen runderen
 • 10 karakteristieke locaties met ieder een verhaal
 • Bosrijke omgeving

Ga naar de website

Op zoek naar dé perfecte locatie voor een congres, vergadering, personeelsbijeenkomst, netwerkborrel of productlancering?  Landgoed de Salentein is een stijlvolle, indrukwekkende locatie, inclusief alle moderne faciliteiten, en biedt eindeloze mogelijkheden voor elk gezelschap tot 200 personen.

Dichtbij de A28, in het midden van het land. Dáár waant u zich even in Argentinië. Hier komen beleving, smaak en culinaire passie samen. Met een keur aan faciliteiten voor elke gelegenheid met kleine en grote gezelschappen. Uiteraard verzorgen wij de bijeenkomst tot in de puntjes met een passende culinaire invulling. Van broodjeslunch tot een private dining arrangement of een combinatie met een lunch of diner in Restaurant Bodega Salentein. Voor elke gelegenheid en voor elk budget zijn er talloze smaakvolle opties.

Landgoed de Salentein kent een rijke historie en een uniek verhaal. Wij zijn het visitekaartje van het werk dat onze collega's in Argentinië doen. We maken uw bijeenkomst compleet met ons internationale gastronomische concept: proef de elegantie van onze beroemde Salentein wijnen en het stoere buitenleven in het overheerlijke vlees van de Salentein Black Angus runderen.

Op zoek naar een unieke beleving of teambuildingsactiviteit? Wij denken graag mee in een voorstel op maat waarbij zaken en ontspanning perfect samengaan. Van inspirerende kookworkshop met onze eigen Argentijnse chef-kok tot een wijnproeverij met de mooiste wijnen van eigen bodega. Daarnaast is een bijeenkomst natuurlijk perfect te combineren met een actieve break in onze groene omgeving.

Contact

Een team van gedreven en gespecialiseerde salesmanagers heten u van harte welkom op Landgoed de Salentein. Maak een afspraak voor een kop koffie bij onze haard om uw wensen te bespreken.

Mogen wij jouw ideale bijeenkomst organiseren? Vul dan het informatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

Neem contact op met Landgoed de Salentein

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Landgoed de Salentein zal z.s.m. contact met u opnemen.