Landgoed de SalenteinLandgoed de Salentein
Back Back Locaties

Landgoed de Salentein

 • Putterstraatweg 7 - 9
  3862 RA Nijkerk

  Tel: 033 245 4114

 • Logo Landgoed de Salentein

In het kort

 • Direct aan de A28 in het midden van het land
 • We schenken wijn uit eigen bodega
 • We serveren vlees van eigen runderen
 • 10 karakteristieke locaties met ieder een verhaal
 • Bosrijke omgeving

Ga naar de website

De perfecte evenementenlocatie heeft het allemaal; een indrukwekkende uitstraling, uitstekende gastvrijheid en een uniek verhaal. Welkom op Landgoed de Salentein!

Dichtbij de A28, in het midden van Nederland. Dáár waant u zich even in Argentinië. Hier komen beleving, smaak en culinaire passie samen met een keur aan faciliteiten voor elke gelegenheid (2 tot 200 personen). Van congres tot (jaar)vergadering, netwerk- of personeelsborrel tot productlancering.

Dertig jaar geleden raakte succesvolle ondernemer Mijndert Pon in de ban van Mendoza, Argentinië. Onder zijn visie groeide Salentein uit tot een wereldwijd fenomeen. Zowel bij kenners als het grote publiek staat de gelijknamige wijn in hoog aanzien. Landgoed de Salentein is nu dé evenementenlocatie voor elke gastronomische gelegenheid. Geniet van de mogelijkheden terwijl het geurige vlees bakt en de heerlijke wijnen van eigen Argentijnse bodega’s rondgaan.

Op zoek naar een unieke beleving of teambuildingsactiviteit? Wij denken graag mee in een voorstel op maat waarbij zaken en ontspanning perfect samengaan. Van inspirerende kookworkshop tot een wijnproeverij met de mooiste wijnen van eigen bodega. Daarnaast is een bijeenkomst natuurlijk perfect te combineren met een actieve break in onze groene omgeving.

Contact

U bent van harte welkom om de sfeer van ons landgoed zelf te komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding van één van onze ervaren eventplanners.

 

 

Neem contact op met Landgoed de Salentein

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Landgoed de Salentein zal z.s.m. contact met u opnemen.