Van der Valk Hotel SchipholVan der Valk Hotel Schiphol
Back Back Locaties

Van der Valk Hotel Schiphol

 • Rijksweg A4 3
  2132 MA Hoofddorp

  Tel: 0252629293

 • Van der Valk Hotel Schiphol

In het kort

 • Capaciteit van 4 tot 1500 bezoekers
 • Grootste hotel van de Benelux (700+ kamers)
 • Meer dan 5.000 m² aan eventruimte
 • De gastvrijheid die je van Van der Valk gewend bent
 • Gratis parkeren, wel zo fijn voor al je gasten!

Ga naar de website

 

Van der Valk Hotel A4 Schiphol

Van der Valk Hotel A4 Schiphol is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, congressen, trainingen, productpresentaties of beurzen. Van der Valk Hotel A4 Schiphol beschikt in totaal over meer dan 700 moderne kamers.

30 sfeervolle zalen

Onze 30 sfeervolle en inspirerende zalen (met een capaciteit tot maximaal 1.500 gasten) worden gekenmerkt door het vele daglicht en de ruime opzet. Met comfortabele stoelen, climate control, zeer snel internet, moderne technische faciliteiten en persoonlijke service zorgen we ervoor dat je het maximale uit jouw vergadering of meerdaagse congres kunt halen. De zalen grenzen aan een moderne business lounges, waar wij de gehele dag verfijnde koffie, smoothies en frisdranken verzorgen. De business lounges zijn ideaal voor ontvangsten, pauzes, break-outs en borrels.

Catering

Ons hotel beschikt over een voortreffelijk restaurant waar je terecht kunt voor een luxe uitgebreid ontbijt- of lunchbuffet, een à la carte lunch of diner met een diversiteit aan heerlijkheden uit verschillende wereldstreken. Ontbijten, lunchen en dineren bij Hotel Schiphol is een combinatie van eerlijk eten en perfecte kwaliteit. Wij verwelkomen met evenveel warmte en enthousiasme een intiem diner voor twee, als een galadiner voor 1.000 gasten en alles daar tussenin. Culinaire creaties, sfeervolle ambiance, prettige prijs-kwaliteitverhouding. Wij regelen het graag voor je, zodat je zorgeloos kunt genieten.

 • New York (1000 m²)
  New York (1000 m²)
 • Shanghai zaal
  Shanghai (met een prachtig uitzicht)
 • Van der Valk Hotel Schiphol
 • Van der Valk Hotel Schiphol
 • Van der Valk Hotel Schiphol
 • Van der Valk Hotel Schiphol
  Diner tijdens jouw event? Geen probleem!

Heerlijk overnachten in een zakelijke ambiance

Van der Valk Hotel A4 Schiphol beschikt in totaal over meer dan 700 moderne kamers. Maak kennis met de nieuwe deluxe kamers, superior kamers, luxe standaard kamers, familie kamers en verrassende suites. De kamers zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien voor een goede nachtrust en een prettig verblijf. Alle kamers zijn uitgerust met gratis WI-FI, een flatscreen televisie, klimaatbeheersing & koffie- en theefaciliteiten.

Jij en jouw (internationale) gasten staan centraal, ons Banqueting team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Naast gratis parkeren bieden wij ook een gratis shuttle aan van en naar Schiphol Airport. Niet voor niets is Hotel Schiphol A4 een gewaardeerde locatie van vele grote nationale en internationale bedrijven. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Van der Valk Hotel Schiphol

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Van der Valk Hotel Schiphol zal z.s.m. contact met u opnemen.