Gasthuis Leeuwenbergh / ConcertLab B.V. Gasthuis Leeuwenbergh / ConcertLab B.V.
Back Back Locaties

Gasthuis Leeuwenbergh / ConcertLab B.V.

 • Servaasbolwerk 1a
  3512 NK Utrecht

  Tel: +31(6) 14842472

 • Gasthuis Leeuwenbergh / ConcertLab B.V.

In het kort

 • state-of-the-art audiovisuele infrastructuur
 • live streaming en video opnames
 • (deels) eigen catering en vrije keus cateraar
 • karakteristieke inrichting met markant podium
 • geschikt voor grotere gezelschappen

Ga naar de website

Gasthuis Leeuwenbergh is een charmant rijksmonument uit 1567 in het historische centrum van Utrecht. Het interieur van het Gasthuis heeft na een ingrijpende renovatie een metamorfose ondergaan naar ontwerp van Studio Merkx. U kunt nu gebruik maken van revolutionaire, innovatieve technologische faciliteiten in een karakteristieke monumentale setting.

Gasthuis Leeuwenbergh is bij uitstek geschikt voor diverse soorten activiteiten, zoals (online)conferenties, concerten en tentoonstellingen, maar ook bruiloften en (online)uitvaarten. Het auditorium (met balkon!) heeft een markant podium en biedt ruimte aan circa 250 personen in theateropstelling. De naastgelegen foyer is uitermate geschikt voor cateringdoeleinden. Door de flexibele inrichting behoort bijvoorbeeld een aangezeten diner voor circa 150 personen ook tot de mogelijkheden. Onze besloten stadstuin is een oase van rust voor uw pauze(s) en borrel na afloop van uw evenement.

Wilt u een particulier of zakelijk evenement organiseren in Utrecht en bent op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Een inspirerend, intiem en historisch gebouw dat meer te bieden heeft dan de doorsnee locatie?

+       state-of-the-art audiovisuele infrastructuur: live streaming, video opnames, distributie mogelijk via diverse kanalen, op maat gemaakt lichtplan, etc.

+       eigen keuken en verdere culinaire invulling via onze partners.

+       creĆ«er meerwaarde met een live concert

Gasthuis Leeuwenbergh is tevens de vaste uitvalsbasis van ConcertLab, een eigenwijze vooruitstrevende media start-up. Het bedrijf heeft als missie om klassieke muziek een gezicht te geven en wereldwijd te distribueren. Hiervoor heeft het een filmstudio gebouwd waarin (inter)nationale topmusici worden gefilmd. De artiesten die in de studio staan verzorgen daarnaast gevarieerde concerten die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Listen with your eyes!

Nieuwsgierig?
Neem gerust contact met ons op.

Contactpersoon: Marike Verhoog
Telefoon: +31(0)6 14842472
Email: marike@concertlab.com

Neem contact op met Gasthuis Leeuwenbergh / ConcertLab B.V.

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Gasthuis Leeuwenbergh / ConcertLab B.V. zal z.s.m. contact met u opnemen.