FoodFavorsFoodFavors
Back Back Eten & drinken

FoodFavors

  • Overijsselhaven 131
    3433 PH Nieuwegein

    Tel: 030 303 5460

  • FoodFavors

In het kort

  • Betrokken, Bevlogen, Bewust
  • Professioneel & Persoonlijk
  • Door heel Nederland
  • We cater compliments

Ga naar de website

We cater compliments
FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten. Dit is de bevestiging dat we ons werk goed doen. We cater compliments! Omdat we vooraf weten hoe jij wilt dat gasten later op jouw event terugkijken. Met die wens én onze ervaring cateren wij maximaal betrokken, altijd bevlogen en geod doordacht. Dat is de kwaliteit waarop we beoordeel willen worden.

We adviseren je en bespreken vooraf goed alle wensen door om de culinaire invulling perfect te laten aansluiten bij jouw evenement. Daarna gaan wij doordacht plannen, regelen, koken en rennen. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk!

Dus voor een vers ontbijt, een afternoon snack, een uitgebreide borrel, een dynamische of luxe diner tot spetterende feest met bites. We beloven je stellig: “We cater compliments!”

Bewust
Goed cateren doe je niet zomaar. Daar moet over nagedacht zijn. Het gebruik van Easyparty catering software heeft onze organisatie toekomstbestendig heeft gemaakt. Ook werken we met Nederlandse leveranciers. Wij weten wat gasten van onze catering verwachten en zij adviseren welke producten daar ieder seizoen het best aan voldoen en waarmee we nét even extra verrassen. Want dat blijft toch het allerleukst.

Wist je dat wij de verse ingrediënten die overblijven fermenteren en als smaakmaker het volgende seizoen weer toepassen?

We work with experts
Onze focus is catering op evenementen. Toch gaat het succes van een event verder dan catering. Wij koppelen je aan de juiste partner als het gaat om een locatie, styling, entertainment en techniek. Zo zorgen we ervoor dat je ook op die vlakken van het evenement succesvol bent. 

Of het nu gaat om bedrijfsdiners, personeelsfeesten, congressen of jubileumvieringen, wij staan voor je klaar om van ieder event een succes te maken. 

We zijn benieuwd naar je
Ben je op zoek naar inspiratie, heb je een vraag of een geweldig idee? Onze adviseurs helpen je graag om samen met jou een succesvol event te organiseren.  

[email protected] | 030 303 5460

Neem contact op met FoodFavors

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van FoodFavors zal z.s.m. contact met u opnemen.