Inspireren met techniek op het GoodHabitz eventInspireren met techniek op het GoodHabitz event
Back Back Nieuws

Inspireren met techniek op het GoodHabitz event

22 januari 2020

Afgelopen oktober organiseerde GoodHabitz voor de achtste keer een klantendag. Deze keer is gekozen voor een spectaculaire locatie als decor: het Klokgebouw in Eindhoven. GoodHabitz is een bedrijf dat kennismodules ontwikkelt en medewerkers van bedrijven op een laagdrempelige manier stimuleert om te blijven leren. Tijdens de klantendag presenteert het bedrijf nieuwe trends en ontwikkelingen in online trainingen en kunnen klanten bij meerdere stands deze nieuwe ontwikkelingen ervaren.

Complete regie

Om de boodschap van de opdrachtgever zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft Mansveld Expotech de gehele techniek, zowel zichtbaar als onzichtbaar, geadviseerd en geïnstalleerd. De openingspresentatie werd ondersteund door een LED-scherm van 10,5m x 6m bestaande uit 3 delen met verschillende diepten. Door de zaal heen zijn er diverse monitoren opgehangen met elk verschillende output zodat iedereen de presentatie kon volgen. Verder werd de presentatie ondersteund door een lichtshow waar Mansveld Expotech, net als de video- en audio, de regie voor droeg.

Nieuwe ontwikkelingen ervaren

Bij de ontvangst verzorgde Mansveld Expotech de truss constructie om de verschillende kraampjes uit te lichten. Bij een aantal stands werden de bezoekers uitgenodigd om de nieuwe ontwikkelingen van GoodHabitz te ervaren. Voor deze stands werden licht, truss, schermen en stroompunten aangesloten. Mansveld Expotech kijkt terug op een uitdagende opdracht waarbij tijd een belangrijke rol speelde.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!