Back Back Nieuws

VW AG verlengt contract De Otter en De Vries

06 december 2006
Voor de tweede keer in de geschiedenis hebben Volkswagen AG, de Vries en Partners en de Otter creators hun handtekening gezet onder een tweejarig exclusiviteitscontract. De twee van oorsprong Nederlandse bureaus zijn daarmee tot medio 2009 verantwoordelijk voor het conceptuele- en productionele deel van de tien belangrijkste Volkswagen-beurzen wereldwijd.

De verlenging van het tweejarige contract komt niet als een verrassing. Volkswagen had eerder al blijk gegeven van haar tevredenheid over de structurele samenwerking. Sinds vijf jaar werken de drie partijen op het gebied van communicatie samen voor de beurzen in Geneve, Tokio, Peking, Parijs en Los Angeles. In Nederland, maar ook in Duitsland, is een exclusiviteitscontract van zulke omvang tussen een bureau met een multi-national als Volkswagen AG uniek.

Hoogtepunt van het contract zal de ontwikkeling en realisatie zijn van het concept dat bedacht wordt voor de Internationale Automobil Austellung (I.A.A.) 2007 in Frankfurt. Op een stand van 8.500 vierkante meter worden de creaties van de Vries + Partners en de Otter creators gedurende twee weken aan 1.5 miljoen bezoekers getoond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!