Back Back Nieuws

Metamorfose paintballterrein Vlaardingen

24 september 2007
Na een zomer, waarin driehonderd struiken en boompjes geplant zijn, twintig kuub schelpjes zijn gestort en de nodige zweetdruppels gelaten zijn, mag het resultaat er wezen: het paintballterrein in Vlaardingen is vernieuwd.

Drie jaar geleden is het bosterrein van Vlaardingen opgenomen in het locatieassortiment van The Paintball Game. Na jaren gebruik te hebben gemaakt van deze bijzondere locatie werd het tijd voor vernieuwing. Het doel van de verbouwing was de bosbegroeiing aan te vullen en een verzorgde uitstraling te creëren. De struiken en bomen, die afgelopen maanden zijn geplant zorgen voor een natuurlijke dichtheid in het bos. De schelpenpaden die aangelegd zijn, hebben gezorgd voor een nette afwerking. Kortom, de verbouwing is geslaagd.

Het bosterrein heeft zowel dichte begroeiing met natuurlijke obstakels als open plekken, waardoor het zich uitstekend leent voor een spannend en tactisch spel paintball. In de blokhutten aan de rand van het bos wordt een middag paintball afgesloten met een borrel of een heerlijke barbecue, waarbij de sterke paintballverhalen losbarsten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!