Back Back Nieuws

Winter Wonderland in tuinen Mercure Dordrecht

08 oktober 2007
De tuinen van het Dordtse Mercure Hotel worden van 7 tot en met 22 december omgetoverd in een exclusief Winter Wonderland. Hotel Mercure Dordrecht organiseert dit eindejaarsevenement voor de medewerkers of relaties van de bedrijven in de regio. Winter Wonderland wordt in samenwerking met de Dordtse evenementenbureau’s S&P Events en Organisatieburo Rien van Halen georganiseerd.

Voor de overtreffende trap van winterplezier is overal aan gedacht. Winter Wonderland is een relatie- en personeelsevenement in een sprookjesachtig bosrijk decor met fonkelende lichtjes, sfeer, demonstraties, workshops, entertainment, artiesten, muziek, glühwein, warme choclademelk met slagroom, overheerlijke buffetten en nog veel meer.

Vanuit een basispakket, met demonstraties over icecarving, je laten voorlichten door meesterbrander Pieter Rijneveen over hoe absint eigenlijk wordt vervaardigd, of alles te weten komen over diverse soorten kazen. Het geheel wordt ondersteunt door verschillende muzikale talenten.

Een bedrijf kan vanaf vijftig personen inschrijven. Complete exclusiviteit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hierbij kan het basispakket verder uitgebreid worden; met extra artiesten, een waar kinderdorp of een kerstboom bij vertrek, bijna alles is mogelijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!