Back Back Nieuws

Nationaal Congres Citymarketing en Evenementen in Dordrecht

28 oktober 2008
De tweede editie van het Nationaal Congres Citymarketing en Evenementen (NCCE) wordt volgend jaar gehouden in de gemeente Dordrecht. Het NCCE heeft plaats in de historierijke Augustijnenkerk op maandag 8 juni 2009. De gemeente Dordrecht en Dordrecht Marketing zullen als gastheer optreden.


De bureaus De Nieuwe Aanpak en Respons hebben het initiatief genomen voor de organisatie van het NCCE. Komend jaar is Dordrecht als congreslocatie gekozen. "Er waren hiervoor meerdere gemeenten in de running", aldus Thom Ummels directeur De Nieuwe Aanpak. Dordrecht is een gemeente waar veel op dit terrein gebeurt. Met name de opzet en aanpak van de citymarketing trekt veel belangstelling. Daarnaast is Dordrecht een echte evenementenstad en een sfeervolle congreslocatie".

 

Tijdens het congres komen wetenschappelijke en praktische invalshoeken aan bod op het vakgebied van citymarketing en evenementen. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan de ontwikkelingen in middelgrote en kleinere gemeenten, handzame tips en adviezen voor de opzet van beleid en organisatie op dit terrein.
Naast een aantal keynote speakers, wordt in deelsessies meer persoons- en praktijkgericht ingegaan op de materie.

 

Meer informatie en aanmeldingen via de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!