Back Back Nieuws

Bruggen Verwiel laat Amsterdam Philips-blauw kleuren

27 januari 2010
Zes verschillende locaties in Amsterdam, meer dan 50 leveranciers, zo’n 1.000 gasten van over de gehele wereld; Bruggen Verwiel Eventmarketing realiseerde afgelopen week een grote internationale meeting voor Philips Consumer Lifestyle.

 

Diederik Verwiel, creatief directeur van Bruggen Verwiel Eventmarketing: “Dit mag je met recht een mega-productie noemen. De voorbereidingen startten een klein jaar geleden voor deze Global Conference van Philips Consumer Lifestyle. Verspreid over verschillende locaties in Amsterdam, zoals de P.T.A, het Muziekgebouw aan het IJ, de Ocean Diva en Pakhuis de Zwijger, vonden diverse live events plaats voor steeds wisselende doelgroepen.”

 

Philips-blauw

 

Aan het project, waarbij Bruggen Verwiel Eventmarketing verantwoordelijk was voor de totale productie en realisatie, werkten meer dan 50 verschillende leveranciers mee. “Amsterdam kleurde deze week Philips-blauw”, zo vervolgt Verwiel. “Terwijl op de ene locatie een event werd gerealiseerd, waren we op een andere locatie aan het repeteren of opbouwen. Zo transformeerden we de PTA binnen 60 minuten van een beursvloer met 60 verschillende stands tot een opstelling waarin 800 Philips medewerkers in theateropstelling naar een speech van Andrea Ragnetti, de CEO van Philips Consumer Lifestyle konden luisteren.”

 

Bart Logghe, Senior Director van Philips Consumer Lifestyle, is uitermate content met het resultaat: “Bruggen Verwiel Eventmarketing heeft met deze zeer gecompliceerde productie waar gemaakt wat ze ons vooraf beloofd hadden. De executie van de verschillende events verliep vlekkeloos en sloot volledig aan bij de kernwaarden van Philips. Ze hebben een geweldige job geleverd!”

 

Foto: Fotografie Paul Ridderhof

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!