Back Back Nieuws

Deloitte nieuwe naamgever Ladies Open Golf

18 januari 2011
Deloitte heeft haar betrokkenheid bij de golfsport een verdere impuls gegeven door titelsponsor te worden van het Ladies Open kampioenschap. Deloitte is reeds partner bij het Ladies Open, KLM Open en het Van Lanschot Senior Open, maar nu dus naamgever van het grootste golftoernooi voor vrouwen in Nederland.

 

Ambassadrice

Christel Boeljon, Nederlands beste golfster, zal dit jaar als ambassadrice voor Deloitte en het toernooi optreden. Het Deloitte Ladies Open vindt plaats van 3 tot en met 5 juni op de baan van Golfclub Broekpolder.

 

Commitment voor golf

Roger Dassen, bestuursvoorzitter Deloitte, vertelt vol trots: 'Vorig jaar zijn we enthousiast in de golfsponsoring gestapt als partner van de drie grootste internationale golftoernooien van Nederland. Na een succesvol eerste jaar zijn wij trots dat we ons vanaf nu titelsponsor mogen noemen van het Ladies Open. Hiermee bevestigen wij nogmaals dat wij onze commitment voor golf serieus nemen en ons in de volle breedte willen verbinden met de golfsport.'

 

Positieve invloed op toernooi

Deloitte neemt dus het stokje over van voormalig titelsponsor ABN AMRO, die als partner bij het toernooi betrokken blijft, evenals de andere partner KLM. Toernooidirecteur Liz Weima is zeer enthousiast over de nieuwe titelsponsor Deloitte: 'Vorig jaar hebben we, mede dankzij hun partnerschap, het toernooi verder kunnen laten groeien. Dit commitment voor golf en voor het vrouwengolf in het bijzonder, zal een verdere positieve invloed hebben op het toernooi.'

 

Toernooi informatie

Het Deloitte Ladies Open is een toernooi van TIG SPORTS en wordt ondersteund door de partners Deloitte, ABN AMRO, KLM. Het maakt deel uit van de Ladies European Tour. Titelverdedigster is Florentyna Parker uit Engeland. Het Deloitte Ladies Open is het grootste golfevenement voor vrouwen in de Benelux en wordt in 2011 voor de 16de keer gehouden. Meer informatie is te vinden op www.deloitteladiesopen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!