Back Back Nieuws

ATPI breidt uit in Spanje, Portugal en Angola

03 augustus 2011
ATPI, de moederorganisatie van zakenreisbureau ATP Corporate Travel, geeft haar expansie verder vorm door een verregaande samenwerking met de Portugese Abreu Travel Group. Door dit partnership verstevigt ATPI haar internationale netwerk in Spanje, Portugal en Angola.


Abreu Travel
Met meer dan 170 jaar ervaring in Portugal en een historie van ruim 40 jaar in Spanje, zal Abreu Travel de internationale klanten van ATPI van dienst zijn op het gebied van zakenreizen en groeps- en incentivereizen. Abreu Travel is sinds 2009 actief in het Afrikaanse Angola en zal daar ATPI’s klanten in het groeiende Oil & Gas segment gaan ondersteunen met logistieke reisoplossingen.

Regio's van grote groei
ATPI’s Group CEO Graham Ramsey reageert: "Het uitbreiden van ons netwerk is een voortdurende focus van ATPI met als doel onze klantengroep internationaal optimaal te bedienen. Spanje en Portugal zijn beide regio’s van grote groei. Daarnaast is Angola een complex land en zijn wij van mening dat de juiste partner met uitgebreide lokale ervaring veel vertrouwen zal bieden aan onze klanten.”


Trots op de service en specialismen
Paulo Ribeiro, Managing Director van Abreu Travel Group vult aan: "Wij zijn trots op de service en specialismen die we met ons bedrijf hebben opgebouwd in Portugal, Spanje en Angola. Als partner van de toonaangevende ATPI Group kunnen we deze nu ook aanwenden voor hun internationale klantgroep."

Familiebedrijf
De Abreu Travel Group is opgericht in Portugal in 1840 door Bernardo Abreu. Het bedrijf is nog steeds in beheer en eigendom van dezelfde familie, momenteel de zevende generatie.

ATPI Group
De ATPI Group opereert vanuit een netwerk van 49 kantoren in 27 landen over de hele wereld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!