Back Back Nieuws

CitroMobile bouwt feestje in Expo Haarlemmermeer

09 april 2012
De beursvloer van CitroMobile is op 5 en 6 mei gevuld met ruim 150 stands uit binnen- en buitenland in Expo Haarlemmermeer. CitroMobile verwelkomt jaarlijks ruim 9.000 bezoekers, die hier alles kunnen vinden wat met het Double Chevron en de Franse sfeer te maken heeft. Het jaarlijks Citroënspektakel wordt in Nederland al voor de 18e keer georganiseerd.

 

Een dagje uit

CitroMobile biedt activiteiten voor het hele gezin. Zo zijn er verschillende kinderactiviteiten, live muziek en een Parijs terras om van het mooie weer en klassieke Citroëns te genieten. Op CitroMobile kunnen bezoekers ook informatie vinden over alle Nederlandse Citroënclubs, een overzicht van de nieuwe generatie Citroëns, meer dan 150 stands én een expositie over Citroën en Verjonging, het thema van deze editie.

 

Alles voor de echte liefhebber

Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers van CitroMobile een gratis beurskrant. In deze beurskrant vindt men een keur aan artikelen over o.a. Citroën en Verjonging. Daarnaast staat er informatie in over de Nederlandse Citroënclubs, een plattegrond met de halindeling en een deelnemerslijst. Inhoud en vormgeving maken van de beurskrant een collectorsitem en een gewild naslagwerk voor de bezoekers.

 

Openingstijden

CitroMobile zal voor alle Citroën(rijders)s en andere Citrofielen op zaterdag 5 mei van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 6 mei van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn. CitroMobile vindt plaats in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen. Parkeren is gratis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!