Back Back Nieuws

Nieuwe look en feel voor Eenhoorn Amersfoort

30 september 2014
Vergader- en congreslocatie Eenhoorn Amersfoort is deze zomer gerestyled. De complete benedenverdieping is omgetoverd tot een eigentijdse ontvangstruimte en ook de grote congreszaal heeft totale metamorfose ondergaan.

Sfeer 
De Eenhoorn van Regardz heeft een nieuwe, meer eigentijdse uitstraling. Bij het design is ingespeeld op de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. Door de ruime opzet met veel daglicht is het de ideale plek om elkaar te ontmoeten. “De vernieuwde ontvangstruimte is het middelpunt van de Eenhoorn en dé ontmoetingsplek voor de vergadergasten. Maar ook flexwerkers en gasten van buitenaf vinden hier een fijne plek om samen te komen onder het genot van verse koffie, ambachtelijke broodjes en gebak van Hartig. De medewerkers van de Eenhoorn en Hartig ontvangen u graag!”, aldus Agatha Kleis, directeur van Eenhoorn Amersfoort.

Congreszaal 
De grote congreszaal, die geschikt is voor zo’n 350 personen, heeft een moderne uitstraling gekregen en een nieuw projectiescherm over de hele breedte van de zaal om de gehele zaal te betrekken bij het congres. Naast het visuele aspect is de congreszaal qua akoestiek ook flink verbeterd. En door de mogelijkheid om de bijeenkomst te filmen of het inzetten van een notulist, kan het congres worden herbeleefd of schriftelijk worden vastgelegd. Met de opening van de vernieuwde Eenhoorn beschikt de stad Amersfoort wederom over een moderne en eigentijdse locatie om te vergaderen, congressen, trainen, ontmoeten, vieren en werken op loopafstand van station Amersfoort CS.

Feestelijke heropening
Omdat de locatie vernieuwd is, wordt er een feestelijke heropening op 7 oktober georganiseerd. Je bent van harte welkom tussen 16:00-16:30 uur voor de ontvangst. Het feestelijke programma duurt tot 19:00 uur. Deze middag dag is niet alleen bedoeld om de gehele renovatie te beleven, ook is het een mooie gelegenheid om in alle rust bij te praten met je vak- en branchegenoten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!