Back Back Nieuws

TivoliVredenburg, Hulskamp Audiovisueel en Vineyard Catering samen op Event '16

05 februari 2016
TivoliVredenburg, Hulskamp Audiovisueel en Vineyard Catering zullen gezamenlijk deelnemen aan Event 16. TivoliVredenburg en Hulskamp Audiovisueel hebben zich vorig jaar al eerder samen op Event gepresenteerd. Waarbij ze ook de prijs voor de beste stand bemanning van de vakjury toegewezen hebben gekregen. Dit jaar sluit Vineyard zich daar als cateraar graag bij aan.

Hospitality concept
Martijn Dekker van TivoliVredenburg: ‘We zijn blij om met 2 van onze gerenommeerde partners op de beurs te staan. Met een ruime stand van 100m² op een prominente plaats op de beursvloer gaan we een mooi hospitality concept neerzetten’.

Netwerken
Ook Sven Russchen van Vineyard Catering kijkt uit naar Event 16. Sven: ‘Op iedere moment zullen wij de bezoekers van onze stand culinair verrassen, passend bij het tijdstip van de dag.’
‘Naast de kennissessies op AV gebied die wij dit jaar organiseren is Event al jaren een begrip als netwerkmoment met onze relaties. We verwachten weer veel relaties die onze beursstand zullen bezoeken’, voegt Steve Klein van Hulskamp Audiovisueel toe.



Foto: Overzicht event 15


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!