
Zopf, Vanillekipferl en Spitzbuben: altijd al nieuwsgierig geweest naar Zwitserse baksels? Ontdek het op donderdag 10 oktober tijdens de exclusieve bakworkshop georganiseerd door Switzerland Convention & Incentive Bureau.
Exclusieve bakworkshop
Als MICE planner ben je van harte uitgenodigd voor een exclusieve bakworkshop op donderdag 10 oktober bij het Miele Culinary Institute in Vianen. Rutger, de winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt, zal ons meenemen in de wereld van Zwitserse bakspecialiteiten.
Driegangendiner geïnspireerd op de Zwitserse keuken
De workshop wordt gevolgd door een heerlijk driegangendiner geïnspireerd op de Zwitserse keuken. Dit evenement biedt volop netwerkmogelijkheden, waarbij je vragen kunt stellen aan onze Zwitserse partners, waaronder Davos Congress, Engadin Tourism, Engelberg-Titlis Tourism, Geneva Tourism & Convention Bureau, Rey Hôtels & Residences Geneva, Radisson Blu Andermatt en Swiss International Air Lines.
Het programma begint om 17:00 uur. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Kerstin van der Veur.
Mis deze unieke kans niet om Zwitserse lekkernijen te ontdekken en te genieten van een culinaire avond vol inspiratie!