Zwitserleven voor derde jaar op rij bij Next VenueZwitserleven voor derde jaar op rij bij Next Venue
Back Back Eventcase

Zwitserleven voor derde jaar op rij bij Next Venue

04 juli 2024

Het PensioenEvent is een jaarlijks terugkerend evenement van Zwitserleven. Dit jaar mocht Next Venue Zwitserleven al voor het derde jaar op rij ontvangen voor dit mooie event. Bij Next Venue vind je bijzondere evenementenlocaties en omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen in Midden-Nederland. Van congres tot beurs en van relatie evenement tot bedrijfsfeest. Van kleine tot grote gezelschapen; Next Venue biedt voor alle soorten en maten een toplocatie voor jouw evenement. Marije Romeijn (Projectmanager Zwitserleven) is vanuit Zwitserleven betrokken bij de organisatie van dit event, samen met een projectteam. Waarom ze dit event voor het derde jaar op rij organiseert bij een Next Venue locatie? Wij vroegen het haar! Lees snel verder voor haar redenen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar haar reden en ervaringen? Lees dan snel verder.

‘Het PensioenEvent is inmiddels een begrip in de pensioenbranche geworden’, vertelt Marije. ‘Het is een PR- en netwerkevenement dat zowel bestemd is voor medewerkers van Zwitserleven als hun klanten. Dit zijn onder andere werkgevers, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en andere belangrijke stakeholders in de pensioenbranche. Het doel van het evenement is informeren en de aanwezigen meenemen in de ontwikkelingen van de markt en Zwitserleven. Tenslotte is dit hét ideale moment om iedereen fysiek bijeen te laten komen. Persoonlijke verbinding vinden ze bij Zwitserleven namelijk erg belangrijk. Vooral na Corona is deze behoefte nog groter geworden.’

Plenair programma en verschillende workshops

Marije: ‘We beginnen ieder jaar altijd met een plenair programma, opgevolgd door verschillende workshops. Vervolgens komen we weer samen om het programma plenair af te ronden, afsluitend met een netwerkborrel. Tussen het programma door is er uiteraard ook een pauze, waarin we met z’n allen lunchen. Hierbij kiezen we altijd voor de basislunch, waarbij er voor ieder wat wils is. Vooraf geven we bijzonderheden en dieetwensen door, zodat hier bij de inkoop van de catering rekening mee gehouden kan worden. Dit verloopt altijd soepel.

Voor derde jaar op rij naar Next Venue

Marije: ‘Twee jaar geleden vond het evenement plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Echt een prachtige locatie waar vooral de techniek ons heeft verrast. We hadden gedurende het event mooie lichteffecten wat echt een leuke sfeer gaf. Toch is deze locatie voor ons iets aan de grote kant gebleken, waardoor we al snel terecht kwamen bij De Rijtuigenloods in Amersfoort. Deze locatie voldeed ook aan onze wensen en is voor onze grootte meer geschikt. Ook de industriële look van De Rijtuigenloods sluit beter aan bij onze stijl. Tenslotte heeft het event hier jaren geleden ook al eens plaatsgevonden, waarbij ik uit verschillende hoeken nog steeds veel positieve geluiden over hoor. Dit is ook naar voren gekomen uit een evaluatie enquête, welke in jaren tijd nog nooit zó hoog gescoord heeft. De locatie speelt hierbij een belangrijk aspect. Ik ben als persoon altijd erg trouw aan een vaste partij en als je over iets heel tevreden bent; waarom dan overstappen naar iets anders?’

Centrale locatie, voldoende parkeerplekken

‘Het is voor ons met name belangrijk dat de locatie centraal gelegen is en zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar is. Daarnaast moeten er voldoende parkeerplekken aanwezig zijn op de locatie, aangezien de meeste bezoekers met de auto komen. Zowel de Midden Nederland Hallen als De Rijtuigenloods voldoen aan deze eisen. Daarnaast zijn beide locaties erg fijn en overzichtelijk. Alles is binnen handbereik en er is genoeg ruimte voor ons programma; een plenair gedeelte én voldoende subruimtes. Last but not least: het contact met de projectmanager vanuit Next Venue verloopt gedurende het gehele traject altijd erg fijn en soepel, wat zowel tijdens de voorbereiding als evenement zelf veel rust geeft. Ze is altijd erg mee- en vooruitdenkend wat erg prettig is!’, vertelt Marije.

Midden Nederland Hallen en De Rijtuigenloods zijn onderdeel van Next Venue. Naast deze locaties heeft Next Venue ook andere bijzondere en unieke locaties in haar portefeuille. Allemaal gelegen in Midden-Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!