Back Back Nieuws

Zwitserland Toerisme ontwikkelt online planner voor business meetings

23 april 2015
Zwitserland Toerisme lanceert een nieuwe tool voor organisatoren van business meetings: de Online Meeting Planner. Met behulp van deze gloednieuwe tool kan snel de ideale locatie en een bijbehorend sociaal programma gevonden worden, inclusief aanreisinformatie voor de deelnemers en een prijsindicatie voor de verschillende opties.

In de nieuwe Online Meeting Planner zijn ongeveer 700 vergadercentra, seminarhotels en evenementenlocaties in het hele land geïntegreerd. De planner levert verder een breed palet aan programmamogelijkheden en reisopties naar en op de bestemming. Na aanpassing van de verschillende zoekcriteria levert de tool de resultaten in een gedetailleerd overzicht met beschrijving van de bestemming(en), de vergaderlocaties en activiteiten ter plaatse, met foto’s en richtprijzen. Het overzicht kan per e-mail naar klanten of collega’s worden doorgestuurd of opgeslagen als PDF en te allen tijde worden aangepast.

Gratis service
De Online Meeting Planner is gratis en beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Via de tool kan ook contact gezocht worden met het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) voor een vrijblijvende offerte en ondersteuning bij de planning.

Business meetings belangrijke factor in Zwitsers toerisme
Bijna elke vijfde hotelovernachting in Zwitserland is toe te schrijven aan de MICE-sector. Het door SCIB gepubliceerde 'Meetings Report Switzerland 2014' presenteert de ontwikkeling van Zwitserland als meeting bestemming over een periode van drie jaar. Het rapport laat zien dat Zwitserland nog steeds concurrerend is in de MICE-sector en dat het aantal zakelijke bijeenkomsten de afgelopen jaren is toegenomen, met name in landelijke streken. Om het potentieel zo goed mogelijk te benutten zet Zwitserland Toerisme wereldwijd in op het verlenen van advies en ondersteuning voor business meetings. Wat dat betreft voorziet de nieuwe tool in een enorme hulp bij de planning van de ideale bijeenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!