Zwier bouwt circulaire HavenhuisjesZwier bouwt circulaire Havenhuisjes
Back Back Nieuws

Zwier bouwt circulaire Havenhuisjes

29 januari 2020

Een nieuw jaar breekt aan voor Zwier, de vrijhaven net buiten Amsterdam waar vernieuwende energie stroomt. Al vier jaar zetten oprichters Yordi en Mariska zich in om samen met het Zwier team een plek te creëren waar je even bewust wordt gemaakt; wat een weekend buiten zijn met minder prikkels voor je kan doen, hoe je je voelt als je gezond en goed eet, hoe het is om in contact te zijn met jezelf en de ander. 

Niksen

Bij Zwier kan je genieten van buiten slapen in luxe tenten, goed eten in de Huiskamer, de hele dag dobberen op het water, een boek lezen bij het vuur of helemaal niets doen. Overal doorheen stroomt de visie, waar het in de kern om draait bij Zwier; het zijn van een plek waar energie mag stromen en waar ze ook bewustzijn wakker schudden. Hoe? Door je even stil te laten staan. Beslis in het moment waar jij zin in hebt en voel. Kook samen, volg een yogales of ga voor een goed gesprek bij de vuurplaats.

Positieve bijdrage

Bij Zwier geloven ze dat bewuste mensen in staat zijn om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Daarom willen ze iedereen die bij hen langs komt graag prikkelen en inspireren met de keuzes die ze zelf maken. Zo wordt er in de keuken duurzaam en vegetarisch gekookt. Op het terrein vind je kleine ‘in-het-moment‘ reminders om even bij stil te staan. Binnen het team heeft iedere collega zijn eigen unieke plek, waar zijn of haar talent het beste tot z’n recht komt. Ook wordt er aan de toekomst gebouwd, waar bij elk nieuw project zoveel mogelijk circulair en duurzaam gewerkt wordt.

Nieuwe Havenhuisjes

Logeren kon al in fijne tenten. Vanaf dit jaar zal dit ook mogelijk zijn in nieuwe Havenhuisjes, het hele jaar door. De huisjes worden zoveel mogelijk circulair gebouwd en volledig energie neutraal. Hiervan zullen er in de zomer vijf pronken op het terrein. Een mooie toevoeging aan het aanbod. Iedereen kan Zwier ervaren op zijn manier. In de basis is het een plek voor nieuwe energie en meer contact met het huidige moment, waarvan ze graag willen dat je dit meeneemt naar huis. Het gaat om opladen in een ongedwongen sfeer. Ga op avontuur door juist minder of anders te doen. Kijk wat het jou brengt. Of dit voor een dag, weekend of week is, aan jou de keus.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!