Zoom lanceert Scheduler: makkelijker tijdstippen voor vergaderingen prikkenZoom lanceert Scheduler: makkelijker tijdstippen voor vergaderingen prikken
Back Back Nieuws

Zoom lanceert Scheduler: makkelijker tijdstippen voor vergaderingen prikken

30 augustus 2023

Zoom lanceert de Zoom Scheduler. Met deze agenda-tool kan de organisator van een vergadering automatisch zijn of haar beschikbaarheid delen met gasten, zodat ze direct een datum kunnen prikken. Dit voorkomt tijdrovend geheen-en-weer over het kiezen van tijdstippen in de agenda. De Scheduler is te gebruiken in combinatie met Zoom Meetings en Zoom Mail en Calendar, maar integreert ook met Google Calendar en Microsoft 365.

Belangrijkste features

• Ondersteuning voor zowel één-op-één vergaderingen als groepsvergaderingen
• Mogelijkheid om zowel terugkerende beschikbaarheid aan te geven als aangepaste beschikbaarheid voor eenmalige vergaderingen.
• Geautomatiseerde en personaliseerbare e-mailnotificaties.
• Binnenkort beschikbaar: verzamel aanvullende gegevens via formulieren tijdens het boeken van een vergadering.

Zoom Scheduler is vanaf nu wereldwijd beschikbaar. De agenda-tool is voor gebruikers met een Zoom One Enterprise Plus-licentie te gebruiken of via een losse licentie.

Over Zoom

Zoom is een alles-in-één platform voor intelligente samenwerking, waarmee bedrijven en individuen makkelijker en dynamischer kunnen verbinden. In de technologie van Zoom staat de mens centraal: het platform maakt het mogelijk om betere connecties te leggen, makkelijker samen te werken en innovatie te stimuleren via geïntegreerde oplossingen waaronder teamchat, telefonie, online video- en audiovergaderingen, een omnichannel cloud contact center, slimme opnamefuncties, whiteboarding en meer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!