Zonder risico een ticket kopen met Stay Safe voucher Zonder risico een ticket kopen met Stay Safe voucher
Back Back Nieuws

Zonder risico een ticket kopen met Stay Safe voucher

07 mei 2020

Op 21 april werd bekend dat alle evenementen met een vergunning tot tenminste 1 september niet zijn toegestaan. Dit nieuws is een gigantische klap voor de evenementenbranche. De gevolgen voor organisaties, promotors, artiesten en personeel, maar ook voor de mensen achter de schermen, zijn niet te overzien. Sommige events zullen worden uitgesteld, anderen komen er minder goed vanaf.

Bij de consument heerst nu terughoudendheid. Gaat het event volgend jaar wel door? Wanneer is dan de eerste editie dat we weer kunnen feesten? Moet ik nog wel een kaartje kopen? Juist nu in deze tijd hebben de organisaties de fans harder nodig dan ooit tevoren.. Daarom heeft 24&MORE samen met haar partners de #staysafevoucher in het leven geroepen. Het doel? De evenementenbranche een helpende hand toereiken om de economische impact op te vangen en ervoor zorgen dat de consument onbezorgd een voucher kan kopen.

Zonder risico

De Stay Safe voucher is een initiatief dat de fans beschermt. Zij kunnen, zonder risico, alvast een voucher kopen voor hun favoriete evenement. Deze voucher wordt ingewisseld zodra het event doorgaat. Zo hebben de fans de zekerheid op een ticket en biedt het de organisator een vliegende start zodra deze corona crisis voorbij is. Mocht het inderdaad zo zijn dat een evenement helaas niet kan doorgaan, dan hebben de fans twee opties. Ze kunnen de gekochte vouchers doneren aan de desbetreffende organisatie, om zo hun favoriete evenement te steunen. Of ze kunnen het volledige bedrag teruggestort krijgen.

Klik hier voor meer informatie over de Stay Safe voucher en het overzicht van de deelnemende evenementen die zich al hebben aangemeld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!