Zomer tip: een transparante tentZomer tip: een transparante tent
Back Back Nieuws

Zomer tip: een transparante tent

17 mei 2018

Iedere organisator van een feest – groot of klein – vreest ze wel: de aprilse grillen. Nochtans kunnen we in mei ook nog voor verrassingen komen te staan. Wanneer je voor je feest moet kiezen tussen een tuinfeest of een zaal, dan kies je wellicht voor de droogste oplossing. Zonde van de mooie natuur. Want niets is leuker dan feesten in een mooie omgeving. En dat kan, zelfs droog, met de transparante tenten. 

Mix & Match

Als je kiest voor transparante zeilen, dan til je je event ongetwijfeld naar een hoger niveau. Logisch, want wat heb je aan een mooie omgeving als je ze niet kan zien? Steeds meer privé- en bedrijfsfeesten kiezen voor een mooi uitzicht en dus voor de transparante variant. Hierin beschikt Veldeman over een ruim aanbod. Ze vertellen hierover: 'Zowel  onze aluhallen, booghallen als  onze TFS kunnen in een transparante versie uitgevoerd worden. We besteden ook aandacht aan de totaalbeleving van je feest en helpen je graag met de inrichting.'

Transparante overdekte terrassen

Een van de partners, Hendrickx Feesten, laat haar inspiratie graag de vrije loop en daarin spelen de transparante tenten van Veldeman een grote rol.  Zij opteren vaak voor een aan de tent aangesloten  transparante terrasoverdekking . Zo krijgt het ‘binnen maar toch buiten’-gevoel een nog hogere dimensie voor de gasten. En de mooie omgeving, die krijgen ze er gratis bij.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!