Zilvermeeuw schittert mee met de tallships van Sail Amsterdam 2020Zilvermeeuw schittert mee met de tallships van Sail Amsterdam 2020
Back Back Locaties

Zilvermeeuw schittert mee met de tallships van Sail Amsterdam 2020

08 april 2020

Het veelzijdige Zilvermeeuw uit Drimmelen is erbij als van 12 tot en met 16 augustus Sail 2020 zijn jubileumeditie viert. De prachtige Z8 is geen tallship, maar schittert wel tijdens die dagen in de haven van Amsterdam. Zo is het voor iedereen die erbij kan zijn dubbel genieten. Genieten van alle luxe van de prachtige en duurzame Z8, met zijn eigentijdse, maar warme design én uiteraard ook van de schitterende driemasters en historische brikken waarmee de Z8 het water van de Amsterdamse haven zal delen.

De Z8 is het paradepaardje van rederij Zilvermeeuw. Het prachtige ontwerp van de romp is niet alleen mooi voor het oog, maar helpt ook bij duurzaam energiegebruik. Het schip vaart op elektrisch aangestuurde motoren. De restwarmte van de motoren wordt, bij koud weer, gebruikt voor de verwarming van het schip. In de zomer wordt het buitenwater gebruikt om het schip te koelen. Buitenwater zorgt ook voor de duurzame spoeling van de toiletten. Als modern en luxueus schip past de Z8 helemaal bij Sail Amsterdam met zijn gevoel voor klassieke schoonheid en oog voor historische vooruitgang.

Veelzijdig aanbod past bij imago Zilvermeeuw

Zilvermeeuw is trots op de Z8 en de aanwezigheid bij Sail 2020. Dat is terecht, want het schip past niet alleen bij dat evenement, het evenement past ook helemaal bij het imago van Zilvermeeuw. Als geen ander weet Zilvermeeuw traditie aan vooruitgang te koppelen. Dat is iets dat je ook terugziet in het complete en veelzijdige aanbod van het bedrijf. Zeven schepen telt hun vloot en tal van activiteiten zijn denkbaar.

De mobiliteit van Zilvermeeuw is daarbij ook een groot voordeel. Het bezoek aan Sail 2020 is niet de enige keer dat ze de grote stad aandoen. Zilvermeeuw is ook bekend met de havens van Rotterdam en Antwerpen, kent de Zeeuwse wateren en uiteraard ook de grote rivieren in ons land. Dat biedt ook zakelijk veel mogelijkheden. Zo kunnen bedrijven veel organiseren voor hun personeel, vaak in combinatie met andere activiteiten.

Presentatie of meeting op de juiste locatie

Het is ook ideaal om de klant of zakelijke partners uit te nodigen. Niet enkel voor een mooie dag uit, maar ook in combinatie met een presentatie aan boord, of een gezamenlijke vergadering. Een perfecte combinatie die kan leiden tot de juiste uitkomst. Zilvermeeuw kent de professionaliteit om dit prima te faciliteren.

De presentatie van een nieuw product op een mooie locatie en zo dicht mogelijk bij de klant? Ook daarvoor is Zilvermeeuw gefaciliteerd. De ervaring is aanwezig om de setting voor een presentatie of klantenbezoek zo ideaal mogelijk te maken.

Op maat én in combinatie mogelijk

Wat betreft veelzijdigheid loopt Zilvermeeuw dus voorop. Het kan een prachtige feestavond of een mooi jubileum verzorgen dat, door de locatie op het water, of de route die kan worden bevaren, echt uniek en onvergetelijk kan zijn. Alle soorten feesten zijn mogelijk en daarbij kan gezorgd worden voor precies het juiste buffet, volledig naar wens verzorgd. Ook de muzikale omlijsting kan daarbij op maat geleverd worden; van gepast, gezellig en sfeervol, via fifties, sixties, seventies, eighties en nineties, tot dansbaar met hits en dance.

Bij twijfel valt er altijd te combineren! Als er een bezoek wordt gepland aan een mooie of gezellige locatie ergens aan het water dan kan Zilvermeeuw dit perfect combineren met de trip naar de juiste aanlegsteiger. Denk dan bijvoorbeeld aan een dag teambuilden in de Biesbosch, een bezoek aan een restaurant, park of stad aan het water, of een bezoekje aan Amsterdam. Daarvoor hoeft het uiteraard niet persé Sail 2020 te zijn.

Door > Walter Joosse

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!