Zevende editie Marillion Weekend op Center Parcs Port ZélandeZevende editie Marillion Weekend op Center Parcs Port Zélande
Back Back Nieuws

Zevende editie Marillion Weekend op Center Parcs Port Zélande

08 april 2019

In het verlengde weekend van 22 tot 25 maart stond Center Parcs Port Zélande volledig in het teken van Marillion Weekend 2019. De Engelse rockband verkocht in de jaren 80 nog meerdere malen Ahoy uit. Bij het grote publiek zijn ze vooral bekend van het nummer Kayleigh uit 1985.

Bij de ingang van het park was een grote tent geplaatst waar ruim 3000 fans hebben genoten van drie concerten. Vrijdag en zaterdag in thema en zondagavond stond traditiegetrouw een album-in-zijn-geheel op het programma. Met dit jaar het album 'Happiness on the road'. Na een feestelijke avond was er overdag de mogelijkheid om te ontspannen, ervaringen met andere fans uit te wisselen of een Q&A sessie van de band bij te wonen.

Binnen een paar uur waren alle cottages op Center Parcs Port Zélande uitverkocht. Alle trouwe Marillion-fans, dit jaar uit 41 verschillende landen, konden tijdens de zevende editie van Marillion Weekend even vakantie vieren met hun favoriete band.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!