Zet jezelf in de kijker: bierviltjes met logoZet jezelf in de kijker: bierviltjes met logo
Back Back Nieuws

Zet jezelf in de kijker: bierviltjes met logo

27 februari 2018


Als ondernemer ben je altijd op zoek naar een manier om je eigen bedrijf in de kijker te zetten. Dat kan via online reclame, maar één van de beste manieren is en blijft om aanwezig te zijn op beurzen en het organiseren van evenementen. Niet alleen kan je zo echt jouw boodschap de wereld in sturen, maar dit zijn ook ideale gelegenheden om reclame te maken en te verspreiden. Drukwerk zoals folders en flyers helpen hierbij, maar het spreekt voor zich dat je toch ook nog op zoek bent naar iets extra. 

Het volledige pakket

Als je een evenement organiseert is het natuurlijk zaak om jouw bedrijf zo goed mogelijk in de kijker te zetten. Het nodige drukwerk is niet alleen handig om jouw boodschap uit te dragen, maar ook om een mate van professionaliteit en aandacht voor detail te tonen aan mogelijke klanten. Een leuk idee is dan ook om bierviltjes met jouw logo op te maken tijdens evenementen. Iedereen weet dat dit bij uitstek de gelegenheden zijn waar er al wel eens een glaasje gedronken wordt. Dit kunnen doen op bierviltjes met jouw logo erop geeft een uitstekende indruk bij zakenrelaties en mogelijke klanten. Het is professioneel en je maakt reclame zonder storend te zijn.

Keuzes maken

Zie je het nu in van viltjes met logo tijdens zo’n evenement? Dan zijn er heel wat keuzes die moeten gemaakt worden. Een eerste punt om over na te denken is de vorm. Er zijn ronde en vierkante viltjes, maar je hebt er ook in speciale vormen. Als jouw bedrijfslogo zich leent voor een bijzondere vorm kan het een goed idee zijn ze gelijk zo te laten drukken. Contourgesneden viltjes geven je een extra persoonlijke touch. Om het helemaal leuk te maken kan je bijvoorbeeld de viltjes in de vorm van een puzzelstukje bestellen. Tijdens jouw evenement er een wedstrijd van maken wie de puzzel kan vervolledigen en er een prijs aan vasthangen? Dat is gegarandeerd goede reclame waar jouw klanten en zakenrelaties nog jaren bezig over zullen zijn. En is dat nu niet net de bedoeling?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!