Zakelijke evenementen op hun best in Martin's Château du Lac - GenvalZakelijke evenementen op hun best in Martin's Château du Lac - Genval
Back Back Nieuws

Zakelijke evenementen op hun best in Martin's Château du Lac - Genval

26 september 2023

In de weelderige omgeving aan de oever van het meer van Genval, biedt het vijfsterrenhotel Martin's Château du Lac een buitengewone setting voor zakelijke evenementen. Met 23 moduleerbare vergaderzalen en een scala aan mogelijkheden op maat, is dit de perfecte locatie op slechts 20 minuten van Brussel. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, een grootschalig congres, een teambuildingactiviteit of een spectaculair galadiner, Martin's Château du Lac heeft alles wat je nodig heeft om een zakelijk evenement tot een groot succes te maken.

Martin’s Château du Lac - Genval biedt verschillende unieke mogelijkheden. Van de adembenemende locatie tot de flexibele vergaderfaciliteiten en de luxe voorzieningen, hier til je je zakelijke evenement naar een hoger niveau. 

Multifunctionele ruimtes

Het romantische kasteel in Lotharingse stijl dateert uit 1906 en geeft je direct een vijfsterrengevoel. De verschillende multifunctionele vergader- en congresruimtes bieden plaats aan 10 to 1050 genodigden. Bij Martin's Château du Lac – Genval ontsnap je door de natuurlijke ligging aan het mooie meer van Genval zonder moeite aan de hustle and bustle van de stad, waardoor er alle ruimte ontstaat om zakelijke spijkers met koppen te slaan.

Om ervoor te zorgen dat elk evenement tot in de puntjes verzorgd en zoveel mogelijk op maat geregeld wordt, heeft Martin's Château du Lac – Genval met Paul, Isabelle, Claire en Marcelline een gespecialiseerd evenemententeam, dat excelleert in het organiseren van onvergetelijke momenten.

(Her)ontdek de Argentine zaal

Eén van de paradepaardjes van Martin's Château du Lac – Genval is de Argentine. Een betoverende evenementenruimte met state-of-the-art faciliteiten en high tech audiovisuele middelen waarmee de ruimte over alle tools voor een geslaagd evenement beschikt.

Met 900m², een plafondhoogte van 5 meter 30 en een podium van 48m², is de Argentine volledig aan al jouw evenementwensen aan te passen. De zaal is geschikt voor 1050 bezoekers en kan zowel feestelijke bedrijfsevenementen, productlanceringen, recepties, teambuildingactiviteiten of grote conferenties ontvangen. De prachtige ligging van Martin's Château du Lac aan de oever van het meer van Genval– waardoor er alle ruimte is om tussen de bedrijven door een frisse neus te halen - doet de rest!

Martin’s Spa, Wellness & Fitness en Restaurant Genval.Les.Bains

Naast een ideale ligging in het hart van België, de grote meetingcapaciteit en gratis parkeergelegenheid, biedt Martin's Château du Lac - Genval uiteraard de mogelijkheid om te overnachten zodat ook meerdaagse meetings tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast heeft het vijfsterrenhotel ook Martin's Spa, Wellness & Fitness, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van wat welverdiende rust na een intensieve werkdag. Voor culinaire genoegens van topklasse kunnen gasten terecht in Restaurant Genval.Les.Bains, waar verfijnde gerechten worden geserveerd in een prachtige omgeving.

Over Martin’s Hotels

Martin’s Château du Lac – Genval is onderdeel van Martin’s Hotels. De hotels liggen verspreid door heel België en hebben allemaal hun eigen karakter, unieke charme en bijpassende know how.

Nieuwsgierig geworden naar Martin’s Château du Lac – Genval? Door middel van een virtuele tour kun je rondlopen in het hotel om zo virtueel de sfeer te proeven!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!