Back Back Nieuws

Zakelijke arrangementen Hij Gelooft in Mij nog beperkt beschikbaar

06 november 2012
De groepsarrangementen rondom Hij Gelooft in Mij, de musical over het leven van André Hazes, blijken populair binnen de zakelijke markt. De voorstelling gaat op 11 november in première, maar nu al zijn alle arrangementen in november en december uitverkocht. In januari is er nog wel beperkte beschikbaarheid waardoor Joop van den Ende Theaterarrangementen in samenwerking met het DeLaMar Theater speciaal voor de Nieuwjaarsvieringen nog arrangementen kan aanbieden.

Wegens de enorme belangstelling voor Hij Gelooft in Mij is onlangs de kaartverkoop voor de maanden februari en maart 2013 gestart. Voor deze maanden zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de zakelijke markt.

Exclusieve arrangementen in het DeLaMar Theater
Bedrijven en organisaties kunnen met hun gasten genieten van een theaterarrangement. Een gastvrouw van Joop van den Ende Theaterarrangementen en het DeLaMar Theater begeleidt de groep. ´Om het makkelijk te maken hebben zijn er verschillende arrangementen samengesteld, van uitgebreid dineren tot inspirerende workshops  en  vele Amsterdamse extra’s. Uiteraard zijn variaties daarop mogelijk´, aldus de organisatie.

Kijk hier voor informatie over de groepsarrangementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!