Back Back Nieuws

Zakelijk MeeZeilen van Flaka Cruising

03 april 2008
Grenzeloze mogelijkheden aan boord voor training en incentive zeilcruises. In zomerseizoen 2007 zijn de zakelijke meezeilboekingen met 15 procent gegroeid en ook komend seizoen verwacht Flaka Cruising voor het Zakelijk MeeZeilen een aanzienlijke groei. Flaka werkt hier hard aan: de website is nu ook in het Engels beschikbaar en in 2008 komt deze tevens in de Zweedse taal online.

Het zakelijke gedeelte van de website bevat incentive-, business empowerment en trainingsconcepten. In de Flaka Academy presenteren de verschillende ervaren trainingspartners zich. Volgens het Sailor Made Stappen Plan zorgt het speciale Flaka team aan boord voor een andere manier van teambuilding met uitstekend rendement.

Er zijn nu 25 schepen beschikbaar in Turkije en Kroatië. Het aanbod van schepen varieert van standaard en luxe gulets, sailing yachts tot mega motoryachts. Voor zakelijke groepen zijn er speciaal getrainde Flaka bemanningsleden en Nederlandse reisbegeleiding. De groepsgrootte varieert van 4 tot 24 personen.

Flaka Cruising Zakelijk MeeZeilen: ideaal voor 1-weekse zeilcruise en is ingesteld op de voorkeur van zakelijke groepen voor flexibele 3- tot 4-daagse trips. Bestemming van Flaka Cruising in Turkije is per vliegtuig binnen drie en een half uur te bereiken. De bestemmingen in Kroatië liggen op 15 uur rijden vanuit Utrecht en is binnen drie uur aan te vliegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!