YouSpeak Agency wordt Socialize AgencyYouSpeak Agency wordt Socialize Agency
Back Back Nieuws

YouSpeak Agency wordt Socialize Agency

07 februari 2024

YouSpeak Agency, het managementbureau van Sprekersbureau The Speakers, kondigt vandaag met trots haar naamswijziging aan naar Socialize Agency. Deze naamswijziging markeert een nieuwe fase in onze missie om de meest persoonlijke en interactieve dienstverlening te bieden in de sprekersindustrie.

Bij YouSpeak Agency, nu Socialize Agency, blijft onze kernfilosofie ongewijzigd: wij geloven in de kracht van het woord en de impact van persoonlijke interactie. Onze toewijding aan het vertegenwoordigen en ondersteunen van sprekers, dagvoorzitters en presentatoren met een uniek talent blijft de drijvende kracht achter onze diensten.

Persoonlijk en interactief  

De naam Socialize Agency weerspiegelt onze ambitie om de standaard te zetten voor persoonlijk management in de sprekerswereld, door een omgeving te vormgeven waarin talenten niet alleen worden gemanaged, maar ook tot bloei komen door interactie, ideeënuitwisseling en het opbouwen van waardevolle connecties. Dit past volledig in de visie van ons moederbedrijf, Sprekersbureau The Speakers, dat altijd heeft gestreefd naar innovatie en persoonlijk contact in de sprekersbranche.

‘Deze naamswijziging is meer dan een nieuwe identiteit; het is een belofte aan onze talenten en partners dat we blijven innoveren en persoonlijke groei blijven stimuleren’,  zegt Rajjan El Alaoui, Founder van Socialize Agency. ‘Als onderdeel van Sprekersbureau The Speakers, blijven we toegewijd aan het creëren van unieke en verrijkende ervaringen voor onze sprekers en hun publiek.’ Met deze naamswijziging blijft Socialize Agency, onder de vlag van Sprekersbureau The Speakers, toonaangevend in het aanbieden van een persoonlijke aanpak en het vormgeven van de toekomst van spreken en presenteren.

Over Socialize Agency

Socialize Agency, voorheen YouSpeak Agency en een trotse dochteronderneming van Sprekersbureau The Speakers, is een managementbureau dat zich richt op het ondersteunen en vertegenwoordigen van uniek getalenteerde sprekers, dagvoorzitters en presentatoren.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!