Back Back Nieuws

Xcentive en ArkeFly lanceren incentive- en groepsreizen Lapland

09 september 2011
Arke en ArkeFly hebben in samenwerking met de specialist Xcentive een minibrochure groeps- en incentivereizen naar Lapland ontwikkeld. Het programma biedt verschillende winterarrangementen zoals Basis, Actief en Uitgebreid Sneeuwavontuur.

 

Once in a lifetime experience

Alle bijzondere activiteiten voor de ‘Once in a life time experience’ zijn opgenomen, zoals sneeuwscootertochten, huskysafari’s, overnachtingen in het Snow Hotel en rendiertochten naar boshutten.

 

Bestemming die tot de verbeelding spreekt

‘Met ons product bieden we een inspirerend en kant-en-klaar programma dat eenvoudig en snel te boeken is. Uit ervaring weten wij dat Lapland een bestemming is die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Met name voor incentives en groepsreizen is het perfect’, vertelt directeur André van den Berg van Xcentive.

 

Rechtstreekse vlucht ArkeFly

De reizen in het aanbod zijn gebaseerd op de rechtstreekse vlucht op zondag van ArkeFly naar Kittilä in combinatie met vluchten van Finnair via Helsinki. Als basis verblijfsduur is gekozen voor donderdag - zondag, verlenging of een andere reisduur is ook mogelijk.

 

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen de minibrochure bestellen bij Xcentive in Den Haag en/of meer informatie aanvragen via tel. 070-3450932 of xciting@xcentive.nl. De brochure wordt ook in digitale vorm gepresenteerd inclusief filmpjes op www.xcentive.nl.

 

Foto: Barbara van Baarsel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!