Back Back Nieuws

Wow-effect door Wolterinck Event Decoration tijdens Duits debuut

26 januari 2010
Recent presenteerde Wolterinck Event Decoration zich voor de eerste keer op de Duitse markt. De florale stylisten uit Laren waren verantwoordelijk voor de aankleding van de enorme stand van Europa’s grootste gecertificeerde verhuurbedrijf Party Rent Group op de  tweedaagse beurs voor de evenementenbranche Best of Events in Dortmund. Zij lieten middels imposant en onderscheidend bloemwerk zien hoe een stand voor een wow-reactie kan zorgen bij het beurspubliek.

 

Commercieel Directeur Martin Stemerdink van de Party Rent Group: 'Wolterinck Event Decoration was in één woord sensationeel. Party Rent Group gaat voor succes. Inzet en bovengemiddelde creativiteit stellen wij als voorwaarden voor iedereen met wie wij werken. De creativiteit die Anne en Martin tot uiting brengen in hun bloemwerk is meer dan bovengemiddeld. We konden met recht spreken van succes op deze Duitse beurs!'

 

Eerste stappen

Anne van Voorden: 'We hebben voor de Party Rent Group onze eerste stappen gezet op de Duitse markt en we zijn overtuigd dat dit de samenwerking met dit zeer professionele Event-logistic bedrijf zal versterken. Ontzettend fijn dat we ook in Duitsland mooie reacties op ons werk krijgen.'

 

Het duo is met Wolterinck Event Decoration bijna een jaar zelfstandig werkzaam binnen de evenementensector. Afgelopen jaar hebben ze met name gewerkt voor evenementen op de Nederlandse markt. Ze leveren een decoratieplan op maat voor ieder denkbaar evenement en verzorgen daarnaast vaak ook meer dan dat (van meubels tot servetringen). Decoraties bestaan altijd uit natuurlijk materiaal, omdat plantaardige materialen de eigenschap hebben mensen op hun gemak te stellen en iedere gewenste sfeer kunnen realiseren.

 

Wolterinck Event Decoration probeert ieder evenement te voorzien van een wow-effect omdat hun motto is dat een evenement pas geslaagd is, als de gasten het niet snel zullen vergeten.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!