Woudschoten deelt natuur onlineWoudschoten deelt natuur online
Back Back Nieuws

Woudschoten deelt natuur online

01 juni 2018

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist heeft sinds kort haar eigen kennisplatform: Onze natuur. Op het platform staan artikelen, blogs, video's rondom diverse thema's over Woudschoten, het landgoed, de gasten en natuurlijk haar medewerkers.

Gastgerichtheid is dé tweede natuur

Uiteraard geïnspireerd op de groene omgeving van Woudschoten, maar met name ook op de manier waarop Woudschoten haar gasten benadert: gastgericht zijn is de tweede natuur van Woudschoten.

Hans van Pelt, Directeur Woudschoten: 'Om deze persoonlijke gastgerichtheid te kunnen optimaliseren is inzicht nodig in, niet alleen, de wensen en behoeften, maar zeker ook de natuurlijke drive en ervaringen van onze gasten. Wat beweegt onze gasten en wat brengt hen naar Woudschoten en hoe beleven zij de samenwerking en het verblijf?' Het is een uniek kijkje in de keuken van diverse afdelingen binnen Woudschoten, maar ook van de vele mogelijkheden die ze bieden.

Bekijk het eerste interview met Erik de boswachter: 'Mijn natuur; wanneer je jezelf snijdt, verbind je jezelf.'

Over Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden zij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Ze zijn geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!