Workshop drone vliegen tijdens eventsWorkshop drone vliegen tijdens events
Back Back Nieuws

Workshop drone vliegen tijdens events

06 maart 2018

Drones zijn een nieuwe vorm van techniek en voorheen altijd voor technisch en militair gebruik ingezet. Workshopdronevliegen.nl biedt bedrijven nu de gelegenheid zelf het drone vliegen te ervaren in de vorm van een drone workshop.

Professionele apparatuur

Gewerkt wordt met professionele drones van marktleider DJI, een merk waar high-tech bedrijven mee werken. De drone workshop is daarmee niet alleen leuk om te doen, maar ook nuttig als cursus of training voor bedrijven die met drones willen gaan werken. Het programma biedt naast het drone vliegen ook competitieve elementen, zoals Drone Wordfeud en Drone estafette.

De drones zijn eenvoudig te vliegen, met auto stabilisatie en HD camera. De deelnemers werken met Apple iPads waarop de videofeed rechtstreeks te zien is. Dit maakt het drone vliegen leuk voor de bestuurder en mede cursisten.

Verschillende locaties

De drone workshop is zeer geschikt voor zakelijke evenementen zoals een klantendag, netwerk programma of bedrijfsuitje. Met maar liefst 15 professionele drones, zijn zowel kleine als grote groepen mogelijk. De drone workshops kunnen plaats vinden op diverse locaties door Nederland. Drone vliegen op een eigen locatie is ook mogelijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!