Back Back Nieuws

WOP.nl zorgt voor gezonde werknemers

26 november 2010
Sport verbroedert, is gezond en leidt tot direct resultaat. Kaasproducent Bel Leerdammer is actief deelnemer aan het Sport Stimuleringsplan van WOP.nl, waarbij bedrijven kennis maken met verschillende sporten en sportverenigingen in hun eigen omgeving. Op 20 november vormde de Thialf ijsbaan het decor voor een schaatsclinic onder leiding van oud-wereldkampioene Barbara de Loor.

Gezonde activiteitenkalender
Stoppen met roken, gezond koken, bedrijfsfitness, fietsplan... iedereen bij Bel Leerdammer is bezig met de gezonde activiteitenkalender. Het enthousiasme was vanzelfsprekend groot toen de bussen koers zetten richting Heerenveen voor een sportieve middag op het ijs.

Sport Stimuleringsplan
De organisatie van de schaatsclinic werd uitbesteed aan WOP.nl; het - naar eigen zeggen - sportiefste evenementenbureau van Nederland. 'Ons Sport Stimuleringsplan zorgt ervoor dat de productiviteit en effectiviteit van werknemers omhoog gaat, terwijl tegelijkertijd het (regionale) imago van het bedrijf wordt verbeterd,' aldus Silvia Driessen van WOP.nl.

Spierpijn
'Het werd een topdag voor schaatsers van elk niveau. De spierpijn van de volgende morgen was het fysieke bewijs dat Bel Leerdammer hart heeft voor de gezondheid van haar medewerkers.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!