Back Back Nieuws

Wolterinck Event Decoration nodigt je uit om de vele sferen te proeven

12 oktober 2009
De ontwerpers van Wolterinck Event Decoration, Anne van Voorden en Martin van Hemert, nodigen iedereen uit  om de vele sferen te komen proeven op hun unieke werkplek bij Wolterinck Laren. Natuurlijke versiering heeft effecten. De feestvierder voelt zich onmiddellijk thuis en neemt een blijvende herinnering mee en dat moet je echt zelf ervaren.

Elke ruimte heeft bloemwerk met een eigen thema. Met werktekeningen van idee tot uitvoering maken ze duidelijk wat er eigenlijk allemaal schuil gaat achter zo’n werkproces. Ze laten je ervaren dat er voor elk budget een mooi bloemontwerp is. Maar ze laten vooral zien waar zij als ontwerpers van onderscheidend en bijzonder bloemwerk staan.

Anne en Martin werken al enige jaren nationaal en internationaal voor evenementenbureaus en toplocaties. Zij weten het ‘wow-effect’ samen met de klant te creëren. Door het werken met een decoratieplannen voor bloemen, verlichting en meubilair.

Deze vertoning duurt maar twee dagen: 23 en 24 oktober a.s. op het Zevenend 33e in Laren. Wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor dit bijzondere gebeuren? Laat hier jouw gegevens achter.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!