Back Back Nieuws

Wolterinck Event Decoration decoreert evenement Mies Bouwman 80 jaar

30 december 2009
Mies Bouwman viert op 31 december haar 80e verjaardag. De AVRO zendt op deze dag een groots evenement uit dat op maandag 14 december is opgenomen in theater Het Park in Hoorn. Wolterinck Event Decoration was door producent Choose Media gevraagd het evenement te decoreren.

Anne van Voorden en Martin van Hemert van Wolterinck hebben dit volledig in hun stijl gedaan. Een stijl die zich kenmerkt door het gebruik van natuurlijk materiaal, want de natuur is de inspiratiebron van deze jonge ontwerpers.

Producent Choose Media: “Wolterinck Event Decoration is erin geslaagd op een indrukwekkende manier een betrokken en intieme sfeer te creëren op dit grootschalige evenement. Gasten voelden zich heel snel thuis. Essentieel voor een opname die in een dag gereed moet zijn.”
“Ik vond het fantastisch om te doen. Vroeger mocht ik langer opblijven omdat In de hoofdrol van Mies Bouwman op televisie kwam. Dat warme gevoel van vroeger. Die gezelligheid. Je echt thuis voelen, met z’n allen rond de televisie. Juist dat gevoel wilden Anne en ik terugbrengen in de decoraties”, aldus Martin van Hemert.

Sinds april 2009 zijn de jonge ondernemers Anne en Martin zelfstandig werkzaam vanuit de orangerie van voormalig werkgever Wolterinck in Laren. Zij zijn voornamelijk actief in de evenementenbranche. Ze verzorgen de totale aankleding van het hele evenement, van prachtige kleine tafeldecoraties, tot imposant bloemwerk, voor grootschalige feesten of intieme gelegenheden.

In theater Het Park in Hoorn was Mies Bouwman het stralende middelpunt van haar eigen feest met optredens van diverse artiesten. Alle hoogtepunten van haar carrière passeerden de revue en ze ontmoette veel bijzonder gasten uit het televisievak. Mies Bouwman hield jarenlang Nederland aan de buis gekluisterd met haar programma’s Een van de acht, In de hoofdrol, Mies en Telebingo. Ze schreef geschiedenis met de marathon actie Open het Dorp en interviewde veel grote artiesten. De AVRO zendt Oudjaarsdag het evenement uit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!