Winterse arrangementen bij Kasteel De VanenburgWinterse arrangementen bij Kasteel De Vanenburg
Back Back Nieuws

Winterse arrangementen bij Kasteel De Vanenburg

24 oktober 2019

De donkere dagen zijn in aantocht. Nog een paar maanden en dan is het tijd voor: de kerst- of nieuwjaarborrel. Dit is de ideale gelegenheid om samen met alle collega’s een succesvol jaar af te sluiten of relaties te bedanken voor de vruchtbare samenwerking. Organiseer je dit jaar de nieuwjaarsreceptie of kerstborrel? Kies voor de unieke sfeer bij Kasteel De Vanenburg. Hier is een gezellig samenzijn gegarandeerd.

Winterse arrangementen

Van een winters 3-gangen diner, Deluxe BBQ tot een gezellig borrel. 'In de maanden december en januari heeft Kasteel De Vanenburg diverse winterse arrangementen. Verras medewerkers of relaties met een borrel, diner of feest waar zij nog lang over napraten,' vertelt Gerlies Schuit, Marketing Coördinator bij Kasteel De Vanenburg.

Intiem diner

'Wat dacht je van een intiem diner in de Serre met uitzicht over de kasteeltuinen? Of een culinair 4-gangen diner aan een winters gedecoreerde tafel in de Pallandzaal. Geniet van ouderwetse verwennerij met een borrel in het Grand Café. Of kies voor een stoere optie, de Winterse BBQ in het overdekte tuinterras, waarbij de chef zijn specialiteiten bereidt op de American Smoker rookoven,' vertelt Gerlies Schuit over de mogelijkheden op het landgoed. Voor een feest is er ruimte tot 300 personen en voor een diner is er capaciteit tot 180 personen.

17e-eeuws landgoed

Het sfeervolle landgoed Kasteel De Vanenburg is centraal gelegen in het hart van Nederland en goed bereikbaar vanaf de snelweg of per spoor. Op dit authentiek 17e-eeuws landgoed in de bosrijke omgeving van de Veluwe schitteren in de wintermaanden schitteren overal sfeervolle lichtjes. 'De dinerzalen zijn prachtig aangekleed, met historische en authentieke elementen, en geheel passend in de winterse sferen,' omschrijft Gerlies Schuit de bijzondere beleving tijdens een kerstdiner of nieuwjaarsreceptie op het landgoed.

Overnachten

Wie na de borrel langer wil genieten, kan logeren op het rustieke landgoed. Kasteel De Vanenburg heeft 52 luxe hotelkamers, die zich,  verspreid over vier hofjes, rondom het kasteel bevinden en zijn omgeven door de prachtige kasteeltuinen. De hotelkamers variëren van ruime familiekamers, compacte een- en tweepersoons kamers tot deluxe en executive tweepersoonskamers en twee superior suites.Heb je al een datum in gedachten voor het kerstdiner of de nieuwjaarsborrel? 'Onze collega’s Iris, Jacqueline en Christina van Kasteel De Vanenburg bekijken graag de beschikbaarheid en denken mee over de invulling.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!