Back Back Nieuws

Winterparade voor bedrijven

10 oktober 2007
De Winterparade opent haar deuren voor zowel de zakelijke markt als voor publiek in de magistrale Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam. Van12 t/m 19 december hebben bedrijven de kans het bijzondere podium van de Winterparade te gebruiken voor een eigen eindejaars- of kerstfeest. Bijna alles is mogelijk en bijna elk arrangement is bespreekbaar. Van 20 t/m 31 december (met uitzondering van 25) is de Gashouder open voor publiek.

Er staan meer dan twaalf bijzondere pareltjes in de Gashouder. Samen vormen zij een bijzonder doolhof van korte voorstellingen waar de bezoekers, net als op de Zomerparade, hun eigen tempo kunnen bepalen. Zo staat er een 3-D kerststal van Fokke en Sukke,een virtuele kerststal van PIPS:lab, een bibliotheek van paradijsbeelden en het meest dieronvriendelijke kerstcircus. De theatervoorstellingen zijn gemaakt door onder andere regisseur Marcus Azzini,actrice en theatermaakster Sanne Vogel en de internationaal bekende dansgroep Ish. Er is ook een virtueel museum: een galerij met foto’s van een uur. Tijdens het diner worden er drie klassieke mini-concerten op de mobiele Vliegende Vleugel gespeeld.

Na de voorstellingen is het swingen geblazen op het aanstekelijke repertoire van het Big Ball Bounce Orchestra, o.l.v. muzikant en theatermaker Eddy B. Wahr. Er zijn gastoptredens van onder andere Lucretia van der Vloot, Ellen ten Damme, De Levende Jukebox, Marielle Tromp en Beatrice van der Poel.Na deze dans- en dancemuziek zijn er tot in de late uurtjes verschillende afterparty's, onder andere van de Silent Disco.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!