Winterfabrique: hét winterse bedrijfsuitje!Winterfabrique: hét winterse bedrijfsuitje!
Back Back Nieuws

Winterfabrique: hét winterse bedrijfsuitje!

14 december 2021

Weet je nog vorige winter? Heel Nederland haalde zijn schaatsen uit het vet, trok de warme winterkleding aan en zwierde over het natuurijs. Dat plezier gun je jouw werknemers en relaties toch weer? Wacht niet tot de temperaturen weer onder het vriespunt komen, maar boek een winters en coronaproof dagje uit bij de Winterfabrique in Utrecht. Op de schaats- en curlingbanen is ijspret gegarandeerd.

De kracht van een bedankje

Laat de vele annuleringen, verplaatsingen en omschakelingen naar online je niet ontmoedigen, want er is nog zoveel dat wel kan! Onderschat nooit de kracht van een live ontmoeting. Trakteer je bedrijf, team of relaties op een winters, coronaproof dagje uit. Een echte boost voor het komende jaar.

Schaats- en curlingarrangementen

De Winterfabrique opent haar deuren van 18 december 2021 t/m 16 januari 2022 en heeft een outdoor schaatsbaan van 1000 M2 en vijf curlingbanen. Glij als een pro over de baan, warm op met glühwein, veeg je een ongeluk tijdens de curling competitie en geniet samen van een oer-Hollands stamppotbuffet in de Wintertube terwijl de kerstmuziek uit de speakers schalt. Alle ingrediënten om het jaar samen af te sluiten of 2022 goed in te luiden zijn aanwezig.

De Winterfabrique biedt verschillende arrangmenten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!