Back Back Nieuws

Winter Wonderland laat zich beoordelen

06 november 2012
Tijdens Winter Wonderland 2012, de evenementenlocatie die de komende maanden in Lansingerland zal staan, zal organisator J&K Catering de klanttevredenheid meten met Opinionmeter. Hiermee is J&K Catering de eerste cateraar in Nederland die met deze formule te werk gaat. ‘Wij willen graag de verwachtingen van gasten overtreffen en geven iedereen nu de mogelijkheid om de dienstverlening al tijdens het evenement te beoordelen. Als het nodig is kunnen wij dan direct actie ondernemen’, stelt Jeroen van der Ploeg, directeur van de Bleiswijkse cateraar.

Real time
Opinionmeter International is in de Verenigde Staten al ruim 40 jaar toonaangevend op het gebied van onderzoek en is nu ook in de Benelux actief. ‘Winter Wonderland 2012 is juist een evenement waar klanten intensief beleven, en dus is onze dienstverlening daar heel goed inzetbaar. Tegenwoordig worden organisaties te snel be- of veroordeeld via social media of beoordelingssites en kunnen zij nauwelijks meer reageren. Door de meningen van de bezoekers ‘real time’ te verzamelen bieden wij bedrijven de mogelijkheid om veel sneller te kunnen reageren op eventuele klachten of suggesties’, aldus Victor Pardaans, directeur van Opinionmeter Benelux.

Winterse evenementenlocatie
Winter Wonderland 2012 is een initiatief van J&K Catering en vindt plaats van begin november 2012 tot eind januari 2013. Jeroen van der Ploeg: ‘Deze winterse evenementenlocatie biedt volop mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, culinaire uitspattingen of een eindejaarsfeest. Een evenementenlocatie in een winters decor waar seminars kunnen worden gegeven, bedrijven hun medewerkers in de watten kunt leggen of hun relaties kunnen laten genieten van de culinaire hoogstandjes.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!