Back Back Nieuws

Wink opent kantoren in A'DAM Toren en New York

20 mei 2016
De ‘Experience Architects’ van Wink openen de deuren van hun nieuwe kantoor in de A’DAM Toren. Het team, dat eerder 20 jaar in Utrecht gevestigd was, strijkt nu neer op de 8e verdieping van deze ‘creative hub’ in Amsterdam. Het bureau heeft onlangs ook haar vestiging in New York geopend om daarmee de internationale positie van het bedrijf verder te versterken.

Wink is een creatief bureau dat events, shows, decor en designs ontwerpt en realiseert voor merken met een eigenwijze visie op het gebied van lifestyle, mode, hospitality en muziek. Het intensiveren van de band tussen merk en doelgroep, door het delen van een onvergetelijke ervaring, staat hierbij centraal.

Portfolio
Het bedrijf heeft een breed portfolio met nationale- en internationale klanten. Zo ontwierp en produceerde het bureau onlangs voor de vierde keer The Kingpins Show in Amsterdam en New York. Ook bedachten en realiseerden zij het spectaculaire lanceringsevent van de nieuwste achtbaan ‘Lost Gravity’ in Walibi. En waren daarnaast verantwoordelijk voor de re-styling van de UGG shop-in-shop in het Parijse warenhuis Galeries Lafayette. Wink werkt verder onder meer voor Jack Daniels, Eastpack, Corona, ID&T, Douwe Egberts en Xite.

Underground feestjes
Oprichter en Head of Ideas, Arne Koefoed: ‘Wink is in 1996 opgericht door een paar vrienden die underground feestjes organiseerden. 20 jaar later zijn we uitgegroeid tot een internationaal Experience Agency met 30 vaste medewerkers en een netwerk aan freelancers. Vanuit de nieuwe kantoren in Amsterdam en New York zijn we nog beter in staat om wereldwijd de beste belevingen en omgevingen voor onze klanten te neer te zetten.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!