Wilde Weide festival beleeft geweldige eerste editieWilde Weide festival beleeft geweldige eerste editie
Back Back Nieuws

Wilde Weide festival beleeft geweldige eerste editie

09 juli 2024

Afgelopen weekend vond de eerste editie van Wilde Weide plaats, het nieuwe festival van de makers van Wildeburg. In recreatiegebied Netl in Kraggenburg trad een mix van meer dan 100 nieuwe, frisse live acts en DJs uit binnen- en buitenland op voor een hongerig en avontuurlijk publiek. De sfeer was uitzonderlijk goed en de opwinding over de eerste editie van het nieuwe festival was overal te voelen. De scherpe programmering met nieuwe en actuele acts, het bijzondere festivalterrein vol wilde natuur en creatieve installaties en de intieme podia werden het meest genoemd als onderscheidende elementen.

Datum volgend jaar al bekend

De organisatie heeft direct de datum voor volgend jaar bekend gemaakt: 5 t/m 7 juli 2025. Bezoekers vonden de nieuwe datum aan de binnenkant van hun bandje. De pioniers die er deze editie bij waren krijgen als dank voor hun vroege support voorrang op de verkoop. Wanneer deze plaatsvindt, wordt later aangekondigd.

Mix van live en DJ’s   

Drie van de podia op Wilde Weide waren gewijd aan live-acts, terwijl er ook twee DJ-podia zijn. De podia waren met een bescheiden formaat speciaal ontworpen om het intieme clubgevoel te vangen, maar dan op een festival.

Wilde Weide: voer voor de muzikale omnivoor en mensen met een open blik.

Foto: Niels de Vries

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!