Back Back Nieuws

Wil je ook met Arjen en Joris op reis naar... Haarlemmermeer en Mysteryland?

05 augustus 2015
Samen met Citymarketing Haarlemmermeer hebben Arjen Lemstra en Joris Bots van BrancheContact een volgende editie van Arjen en Joris op Reis naar... op de agenda gezet. Op maandag 24 en dinsdag 25 augustus wordt Haarlemmermeer verkend: 'Een prachtige omgeving die onder andere bestaat uit Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp, maar de gemeente telt zelfs 26 dorpen, waaronder Schiphol. Wat ons betreft beschikken deze plaatsen over een zeer divers en aantrekkelijk aanbod van locaties, terreinen en activiteiten die wij weleens voor het voetlicht willen brengen,' aldus Lemstra.

Ticket voor Mysterland
De mannen nemen event professionals gedurende twee dagen mee langs de mooiste locaties én bezoeken bovendien ook het terrein van het tweedaagse festival Mysterland, dat op 29 en 30 augustus wordt georganiseerd door ID&T. 'Dit is het langstlopende dance festival ter wereld en zelfs al houd je niet van muziek, dan nog is het voor iedere event professional een must go, alleen al vanuit het oogpunt van creativiteit. We zijn er trots op te mogen melden dat alle deelnemers van Arjen en Joris op Reis naar... een entreeticket (t.w.v. 61,50) voor dit unieke festival krijgen van de gemeente Haarlemmermeer.'

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de derde editie van Arjen en Joris op Reis naar... Als je organisator of opdrachtgever bent van events, kun je je hier aanmelden.

Lees hier verslagen van eerdere edities:
Arjen en Joris op Reis naar... Zwolle
Arjen en Joris op Reis naar... Leiden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!