Back Back Nieuws

Wijziging commerciële organisatie CWT Benelux

28 januari 2013
Carlson Wagonlit Travel (CWT) heeft al haar commerciële teams (Sales, Program Management, Meetings & Events en Marketing & Communications) samengevoegd tot een nieuwe commerciële Benelux organisatie.

Meetings & Events
De commerciële teams in zowel Nederland en België profiteren van de synergetische effecten die ontstaan door deze samenvoeging. Kennis en ervaring worden uitgewisseld
en daarnaast wordt de lokale expertise, culturele invloeden en fysieke nabijheid behouden om adequaat in te kunnen spelen op de wensen van de klant.
In de komende periode zal, naast de groei van de organisatie en klantbehoud, een speciale focus liggen op Meetings & Events, een belangrijke groeimarkt in de regio.

Sam Versele
Sam Versele is aangesteld als Commercial Director Benelux en wordt verantwoordelijk
voor de aansturing van deze nieuwe commerciële afdeling. Tot voor kort was Sam werkzaam als Commercial Director Belux.

Op de kaart
Sam Versele trad in 2005 in dienst bij CWT en heeft in 8 jaar tijd ruime ervaring opgedaan in diverse commerciële functies in Brussel en Parijs. Hij brengt culturele ervaring mee vanuit de Nederlandse en Belgische markt. ‘Ik zie erg uit naar de nauwe samenwerking tussen de teams in Nederland en België. We kunnen leren van elkaars successen en best practices en er samen voor zorgen dat CWT Benelux in alle opzichten echt op de kaart staat’, aldus Sam Versele.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!