Friesland verkent een groene benadering van vitaliteitFriesland verkent een groene benadering van vitaliteit
Back Back Nieuws

Friesland verkent een groene benadering van vitaliteit

02 mei 2024

In onze huidige werkomgeving, waar stress en burn-outs op de loer liggen, is de zoektocht naar werkgeluk en vitaliteit actueler dan ooit. Het moet allemaal kloppen: plezier, waardering, ontwikkeling, en de balans tussen werk en privé. Verplaats je werk eens naar buiten en ervaar het effect van de natuur op jouw werkgeluk: ga buitenwerken.

Een groene omgeving vermindert stress

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat de natuur ons welzijn ten goede komt. Het lentezonnetje breekt steeds vaker door en dat maakt naar buiten gaan een stuk makkelijker. Vergaderen in de zon is heerlijk, maar ga ook in de donkere, koudere maanden naar buiten.

Vergaderen in een natuurlijke omgeving

Stap naar buiten voor een telefoongesprek of houd al wandelend een vergadering. Wist je dat je wandelend makkelijker op één lijn komt? Je staat immers niet lijnrecht tegenover elkaar. Neem een notitieboekje mee en je buitenvergadering is een feit.

Opladen in Friesland

De natuur is nooit ver weg en dat maakt de Friezen bijzonder gelukkig. Laat je inspireren door een bedrijfsuitje, heisessie, training of teambuilding. Het is de perfecte plek om even afstand te nemen van de dagelijkse sleur en samen tot nieuwe inzichten te komen. Friesland heeft diverse locaties om je zakelijke bijeenkomst gemakkelijk naar buiten te verplaatsen. Deze locaties zijn niet alleen prachtig gelegen, maar hebben ook alle faciliteiten voor een productieve en inspirerende werksessie.

Met Frieslands Expeditie Buitenwerken ontvang je gratis een 24 uursprogramma, 3 toplocaties met groene werkplekken, verhalen van twee experts en ontdek hoe je de vitaliteit en het werkgeluk van je medewerkers een boost kan geven!

Foto: Mijke Bos

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!