Wie houdt het hoofd koel in de Escape Room van ss Rotterdam?Wie houdt het hoofd koel in de Escape Room van ss Rotterdam?
Back Back Nieuws

Wie houdt het hoofd koel in de Escape Room van ss Rotterdam?

22 augustus 2017

De langverwachte escape room aan boord van het majestueuze stoomschip ss Rotterdam heeft vandaag haar deuren geopend. De afgelopen weken is de escape room meerdere malen getest door verschillende escape room experts en het personeel van het ss Rotterdam. Vanaf vandaag is de escape room open voor het grote publiek. Het verhaal van de Escape Room ss Rotterdam is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein. Dit verhaal speelt zich af eind jaren '90 ten tijde dat de rederij Premier Cruises het schip overnam van de Holland-Amerika Lijn en het schip de naam ss Rembrandt kreeg.

Spanning en sensatie

De escape room aan boord van het ss Rotterdam bestaat uit twee identieke ruimtes. Deze ruimtes fungeerden vroeger als koelcellen en zijn gelegen op het D Deck dat zich onderin het schip bevindt. De deelnemers worden 'opgesloten' in één van deze oude koelcellen. Tijdens het ontsnappingsspel is samenwerking tussen de deelnemers een vereiste om de juiste aanwijzingen en codes te vinden, de juiste verbanden te kunnen leggen en om de raadsels uiteindelijk op te kunnen lossen. De deelnemers krijgen slechts 60 minuten de tijd om alle geheimen van de kapitein te ontrafelen. Spanning en sensatie, dat zijn de sleutelwoorden in de Escape Room ss Rotterdam.

Teambuilding

In de escape room leren de deelnemers elkaar goed kennen en daarom wordt de escape room ook vaak ingezet als teambuilding activiteit met collega's. Het is uiteraard ook erg leuk om vrienden of familie op deze manier beter te leren kennen. Tot slot kan de beleving in de escape room ook worden gecombineerd met diverse activiteiten aan boord van het ss Rotterdam zoals een lunch, diner, borrel, meeting, event, rondleiding of overnachting aan boord van het schip.

Openingstijden

Escape Room ss Rotterdam is vanaf vandaag, dinsdag 22 augustus, open voor publiek en dagelijks geopend. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.ssrotterdam.nl/escape-room.

Over het ss Rotterdam

Het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd. Na jaren de wereldzeeën te hebben bevaren, ligt het schip daar waar haar roots liggen; in de Rotterdamse haven. Hotel, restaurants, bars, terras, bijzondere congres- en evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer. Het ss Rotterdam biedt iedere bezoeker en gast al deze mogelijkheden en een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Het schip is goed bereikbaar en gratis toegankelijk. Het ss Rotterdam is onderdeel van hotelketen WestCord Hotels.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!