Back Back Nieuws

Wie is de Mol - The Game is vanaf nu te boeken als bedrijfsuitje

31 augustus 2016
Groepen vanaf 20 personen kunnen het beroemde spel spelen in alle grote steden van Nederland. Aanbieder Uitjesbureau werkte voor de ontwikkeling van dit nieuwe evenement samen met producent IDTV.

Niets is wat het lijkt
Bij Wie is de Mol - The Game draait het om vertrouwen, mensenkennis en inventiviteit. Het spel wordt in teams gespeeld, maar iedere deelnemer maakt individuele keuzes. Elke groep bevat een ‘mol’ die zichzelf niet bekend maakt. Iedereen is verdacht. Om te winnen moet je samenwerken. Onderlinge verhoudingen komen onder een vergrootglas te liggen. Dat maakt het spel bij uitstek geschikt voor personeelsbijeenkomsten of familie-uitjes.

Exclusief bij Uitjesbureau.nl
IDTV is in Nederland de licentiehouder voor het gebruik van de naam en het beeldmerk van Wie is de Mol. De afgelopen jaren was er een enorme vraag van bedrijven en groepen om het spel zelf te kunnen spelen. Door de samenwerking met Uitjesbureau is er nu een antwoord op die vraag. Uitjesbureau is de enige Nederlandse aanbieder van het spel.

Moderne technieken
Een speciaal ontwikkelde Wie is de Mol-app vormt de ruggengraat van het interactieve stadsspel. De teams gaan op pad met een tablet. Spannende video’s introduceren de opdrachten of bevatten aanwijzingen en er is voortdurend online contact met de spelleiding. De manier waarop de werkelijke en virtuele wereld in het spel door elkaar lopen is zeer vooruitstrevend in de branche.

Over Uitjesbureau
Uitjesbureau is een landelijk evenementenbureau dat sinds 2001 ‘op maat’ bedrijfsuitjes en evenementen organiseert in alle steden van Nederland.

Over IDTV
IDTV, opgericht in 1977, is één van Nederlands grootste onafhankelijke productiemaatschappijen en is sinds 2003 onderdeel van het Britse mediabedrijf ALL3MEDIA. Het bedrijf is toonaangevend in de ontwikkeling, productie  en exploitatie van kwalitatief hoogstaande mediaconcepten op gebied van televisie, internet, evenementen, documentaire, drama en live communicatie. Bekende producties van IDTV zijn o.a.: Wie is de Mol?, Campinglife, De Rijdende Rechter, Bed & Breakfast, vtwonen, CupCakeCup, De Magische Winkel, Volgens Robert & Volgens Jacqueline, De Koningsvaart en Het 5 Mei Concert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!