WestCord Hotel Delft: unieke meeting hotspot langs de A13WestCord Hotel Delft: unieke meeting hotspot langs de A13
Back Back Locaties

WestCord Hotel Delft: unieke meeting hotspot langs de A13

10 maart 2020

Vernieuwde vergaderzalen in Delfts blauw jasje

 

Als je over de A13 van Den Haag naar Rotterdam rijdt (of vice versa) heb je WestCord Hotel Delft vast al eens gezien. Het ligt namelijk pal naast de IKEA en langs de afslag naar het centrum van Delft. Heel veel centraler gaat het dus niet worden! Ook niet onbelangrijk; parkeren doe je gratis en direct naast het hotel.

De centrale ligging van het hotel kenmerkt zich direct bij binnenkomst, in de levendige lobby. De hele dag door is het een gezellig komen en gaan van flexwerkers, zakelijke afspraken en groepen om te vergaderen. Naast de centrale locatie heeft WestCord Hotel Delft nog een USP waardoor mensen hier graag komen; namelijk een warm interieur dat volledig verzorgd wordt door IKEA. De Zweedse meubelgigant voorziet de algemene ruimtes en de hotelkamers van het nieuwste meubilair. Ook Royal Delft speelt een rol in het interieur. Zij ontwierpen het Delfts Blauwe servies dat WestCord gebruikt, maar dit ontwerp komt ook terug in de vorm van prachtige muurschilderingen.

Dat het hotel van alle gemakken voorzien is, blijkt uit het feit dat het beschikt over 9 vergaderzalen voor vrijwel alle soorten bijeenkomsten. In de zaal Amsterdam is ruimte voor maar liefst 80 personen in theateropstelling. De overige zalen bieden ruimte voor 6 tot 60 personen en zijn gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Alle vergaderzalen bieden gratis WiFi en moderne audiovisuele apparatuur. Uniek is het atrium op de eerste verdieping. Deze ruimte is 15 meter hoog en heeft een oppervlakte van 300 m2 waardoor maar liefst 350 personen hier aanwezig kunnen zijn voor een conferentie, presentatie, receptie of groot diner.

Kenmerkend voor WestCord Hotels is dat er constant wordt gewerkt aan verbetering en vernieuwing, zo ook bij WestCord Hotel Delft. Op de begane grond zijn de vergaderzalen gemoderniseerd en in een nieuw, Delfts blauw jasje gestoken. Hierdoor heerst er net als in de lobby een huiskamergevoel in de vergaderzalen. Ook is er geïnvesteerd in de nieuwste audiovisuele technologie, maar blijven de toepassingen eenvoudig te bedienen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de website of kom gerust een keer kijken. WestCord Hotel Delft verwelkomt je graag!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!