Wens Business Events neemt exploitatie hotel in Saalbach overWens Business Events neemt exploitatie hotel in Saalbach over
Back Back Nieuws

Wens Business Events neemt exploitatie hotel in Saalbach over

16 juni 2021

Om volgeboekte accommodaties de komende winter voor te zijn, besloot ondernemer Jeanet van der Vlugt de exploitatie van een hotel in het centrum van het Oostenrijkse Saalbach over te nemen. Met deze investering wil ze tegemoetkomen aan de verblijfsvraag voor grotere groepen vanuit bedrijven. Hotel Auwirt opereert de komende vijf jaar vanuit een nieuwe Oostenrijkse B.V., waarmee Van der Vlugt een flinke dosis lef toont. Wat haar betreft leent deze tijd zich uitstekend voor creatief ondernemerschap en dat kan niet bestaan zonder het nemen van risico’s.  

Ongekende toestroom

Jeanet van der Vlugt verzorgt met haar organisatie Wens Business Events al jaren wintersportreizen voor bedrijven. Met het seizoen 2021-2022 in aantocht, voorziet en ervaart Jeanet een ongekende toestroom en vraag naar de populaire skigebieden, met een gebrek aan beschikbaarheid tot gevolg. Om haar vaste klanten desondanks de wintersport te kunnen bieden die ze gewend zijn, besloot ze tot een nieuwe investering: het uitbaten van een hotel in Saalbach. De jaarlijkse skitrips die via Wens Business Events geboekt worden, kunnen daardoor zonder problemen doorgang vinden.

Ondernemersbloed

‘Reizen en groepen zijn coronatechnisch natuurlijk een dubbele no go. Maar juist als het moeilijk wordt, gaat mijn ondernemersbloed stromen. Met dit nieuwe bedrijf ga ik Hotel Auwirt voor de komende vijf jaar exploiteren, zodat ik zeker weet dat organisaties die op zoek zijn naar een groepsverblijf niet nog een mooi wintersportseizoen moeten missen. Zeker nu veel bedrijven al bijna anderhalf jaar thuis werken, is de behoefte om samen te zijn groter dan ooit tevoren. Natuurlijk is dat spannend, maar ik onderneem graag onder het mom van go big or go home. En home ben ik wel even lang genoeg geweest!”

Hotel Auwirt

Hotel Auwirt ligt midden in het centrum van het Oostenrijkse Saalbach op een steenworp afstand van de skilift en is ideaal voor een zakelijke skivakantie of teambuildingreis voor het hele bedrijf. Het viersterrenhotel beschikt over 45 ruime en comfortabele kamers, waar op aanvraag nog twee extra kamers aan kunnen worden toegevoegd. In totaal is er ruimte voor 117 tot 121 gasten. De grote hotelbar met verschillende zitmogelijkheden is ideaal voor een après-ski drankje, het restaurant serveert ontbijt en enkele avonden per week ook diner. Uiteraard zijn er wellnessfaciliteiten met infraroodruimte, sauna en stoombad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!